Biletul zilei: Feyenoord vs Groningen

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Feyenoord - Groningen
1
1.25
X
6.10
2
10.50

Eredivisie, campionatul olandez de fotbal ne propune la acest mijloc de săptămână o etapă intermediară. Ținând cont că pentru aceatsă zi sunt destul de puține meciuri la nivel European în campionatele puternice am ales să acordăm un pronostic pentru un meci din această întrecere. Feuenord va primi vizita celor de la Gronongen într-n joc care sperăm noi să fie foarte spectaculos. Ultimele meciuri directe dintre cele două echipe au produs un fotbal foarte plăcut ochiului și nu îi așa? Ne dorim să vedem un fotbal frumos. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un profit important de pe urma acestui meci foarte interesnat la prima vedere de pariat.

Feyenoord ocupă poziția a patra a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 36 de puncte. Putem spune că ei acum și doresc să rămână pe aceatsă poziție deoarece echipa de pe locul al treilea AZ Alkmaar are un avans de șapte puncte. Chiar dacă gazdele partdei de astăzi au al treilea atac al campionatului putem spune că defensiva nu se ridică la același nivel.  Cei de la Feyenord merg foarte slab în această perioadă deoarece au reușit să bifeze un singur succes în ultimele patru partide disputate. La prima vedere acesta este un meci perfect pentru a le ridica moralul dar cei de la Gronongen vor veni să își joace șansa lor în acest joc. Biletul zilei la pariuri sportive va avea ca pronostic o victorie a celor de la Feyenoord.

Groningen este cotată cu destul de puține șanse la începerea partidei dar desfășurarea ulteriaoră a meciului poate schimba balanța. Oaspeții partidei de astăzi au un sezon foarte slab deoarece sunt abia pe poziția a 13-a a clasamnetului. Ei au reușit să acumuleze doar 22 de puncte în acest sezon. Nici forma de moment nu le dă speranțe prea mari pentru cel puțin un punct deoarece ei au un singur succes în ultimele cinci runde disputate. Într-un clasament al meciurilor disputate în deplasare cei de la Groningen au doar cinci puncte. Aceste puncte ua venit în urma unei singure victorii și a două rezultate de egalitate. Pariază și câștigă alături de noi în fiecare zi doar cu biletul zilei. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.