Biletul zilei: Fenerbahce vs Benfica

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Fenerbahce - Benfica
1
2.65
X
3.25
2
2.65

Capul de afiș al turului trei preliminar din UEFA Champions League este dubla dintre Fenerbahce și Benfica. Astăzi în Turcia va avea loc manșa retur a acestei duble. În Portugalia în jocul tur s-a împus Benfica, cu scorul de 1-0. Astfel că astăzi ne așteaptă un meci de totul sau nimic pentru ambele echipe. Obiectivul ambelor este calificarea în grupe și nici una nu se gândește la eliminare încă de acum. Cine se va califica din această dublă manșă va întâlni câștigătoarea dintre Sparta Moscova și PAOK, pentru un loc în grupe. Meciul de astăzi se va disputa într-o atmosferă foarte frumoasă așa cum fac suporterii turci atunci când este un meci important. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă bună pentru acest joc.

Fenerbahce are un avantaj foarte important că va evolua în fața propriilor fani. Gazdele patidei de astăzi au o șansă importantă la calificare dar trebuie să fie foarte atenți. La sfârșitul de săptămână Fener a învins pe Bursaspor în prima etapă a campionatului din Turcia. Ceea ce este foarte important pentru cei de la Fnerbahce este că nu vo avea nici un jucător indisponibil și astfel vor putea alinia cel mai bun prim 11. Defensiva gazdelor va juca un rol foarte important deoarece gazdele dacă vor primi un gol vor trebui să câștige la o diferență de minim două goluri. Biletul zilei la pariuri va merge pe o victorie a celor de la Fenerbahce dar nu și pe o calificare a lor.

Benfica are un avantaj mic după meciul tur, dar acela poate fi decisive pentru calificare. Este foarte important pentru oaspeții de astăzi că nu au primit gol pe teren propriu. Ebueh și Krovonovic sunt indisponibili pentru portughezi în partida din această seară. Dacă Benfica va reuși cel puțin un gol astăzi ar însemna aproape că s-ar și califica deoarece i-ar oblige pe turci să se impună la minim două goluri. În tur oaspeții partidei de astăzi au arătat ca o echipă foarte bine organizată din toate punctele de vedere. Ține cont de părerile noastre, zilnic, pentru a reuși să câștigi doar cu biletul zilei. Pariază și câștigă în fiecare zi alături de echipa noastră și pe termen lung o să realizezi un profit important.