Biletul zilei: FCSB vs Viktoria Plzen

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei FCSB vs Viktoria Plzen M.25
FCSB - Viktoria Plzen
1
2.40
X
3.10
2
3.00

FCSB își începe aventura europeană în noul sezon cu partida tur din turul trei preliminar al UEFA Champions League. Adversara roș-albaștrilor va fi Viktoria Plzen din Cehia. Partida va începe de la ora 21:00 și nu ar trebui să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri sportive. Acest meci poate fi hotărâtor privind șansele steliștilor pentru accederea în play-off-ul UEFA Champions League, care este foarte important.  Pe arena națională se aștepată să fie aproximativ 30.000 de spectatori care să încurajeze gazdel pană la finalul celor 90 de minute.

FCSB a făcut transferuri de senzație în această vară. La echipă au venit Budescu, Teixeira, Junior Morais. Aceștia au fost aduși pentru ca echipa să aibă un traseu cât mai lung în cupele europene. În campionat elevii lui Nicolae Dică au început perfect sezonul dacă este să privim din punct de vedere al rezultatelor. În prima etapă a Ligii 1 au învins pe FC Voluntari cu scorul de 2-1, iar în a doua etapă s-au impus la Timoșoara în fața celor de la Poli cu 1-0, golul fiind reușit de Gnohere. Jocul etalat de steliști nu este unul foarte spectaculos dar dacă rezultatele sunt unele bune nimeni nu are ce să le reproșeze. Pentru biletul zilei la pariuri sportive de astăzi vom miza pe un rezultat care are o cotă de 2.40.

Viktoria Plzen a ratat titlul de campioană în Cehia, sezonul trecut, după ce a terminat la două puncte distanță de Slavia Praga. Noul sezon din Cehia nu a început ceea ce poate fi un dezavantaj pentru oaspeți, nefiind obișnuiți cu meciurile oficiale. Cehii au disputat opt meciuri amicale în această vară. Șase victorii au acumulat în aceste meciuri dar înfrângerile au venit în ultimele două meciuri ceea ce poate însemna că se află în scădere de formă. Oaspeții nu se pot baza pe cinci jucători pentru acest joc de la București. Limbersky și Hubnik sunt ceel mai importante nume pe această listă. Sperăm ca cehii să aibă o zi nefastă pentru ca FCSB să obțină un rezultat bun și să se califice săptămâna viitoare în play-off. Pentru biletul zilei vom miza pe o victorie a FCSB-ului în acest meci, sperând că vor lua o opțiune importantă pentru calificare. Biletul zilei poate fi o sursă de câștig dacă ești inspirat în momentul în care alegi să plasezi pronosticurile