Biletul zilei: FC FCSB vs Viktoria Plzen

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
FCSB - Viktoria Plzen
1
2.10
X
3.40
2
3.70

Duel de Champions League în grupele UEFA Europa League. FCSB și Viktoria Plzen se vor întâlni din nou după ce au făcut-o și în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Aceste două jocuri ce se vor disputa în grupă pot fi o șansă a revanșei pentru cehii. Partida va avea loc în cadrul grupei G din care mai fac parte formațiile Hapoel Beer Sheva și Lugano. Românii își pun mari speranțe în acest meci deoarece poate fi un prim pas spre primăvara europeană. Cotele pentru biletul zilei pentru acest meci sunt foarte atractive și din acest motiv am ales să analizăm acest joc și să oferim un pont.

FCSB a ajuns în grupele Europa League după ce a fost învinsă de Sporting Lisabona în play-off-ul Champions League. Steaua ar trebui să fie favorită la victorie în această seară deoarece s-a întârit la nivelul lotului de jucători față de partidele din turul 3. Jucătorii echipei gazdă vor fi dornici să își demonstreze valoarea deoarece în week-end au suferit o înfrângere neașteptată in fața echipei Viitorul cu scorul de 1-0. Această înfrângere a născut unele discuții la nivelul lotului. Nicolae Dica tehnicianul gazdelor nu are absenți pentru acest joc. Avantajul moral este de partea echipei noastre care sperăm să ne aducă o victorie în seara aceasta. Cotele pentru biletul zilei ne pot dubla banii pe care suntem dispuși să îi mizăm pentru acest pariu.

Viktoria Plzen este dornică de revanșă în această seară în fața FCSB-ului după cele întâmplate în Liga Campionilor. În play-off-ul Europa League oaspeții au trecut în dublă manșă de AEK Larnaca. În prima ligă din campionatul Cehiei Plzen domină clar deoarece au șase victorii după tot atâtea partide. Înfrângerea suferită chiar în fața Stelei la returul din Cehia a fost ultima pentru oaspeți. Un dezavantaj al oaspeților este că au mulți jucători indisponibili pentru acest meci. Atacantul Krmencik este cel mai important jucător absent din lotul oaspeților. Un lucru este cert, că în această seară va fi spectacol pe gazonul Arenei Naționale. Pentru noi ar fi și mai frumos dacă ar câștiga FCSB și am avea și biletul zilei câștigător. Este foarte important ca în momentul în care plasăm biletul zilei să fim foarte inspirați pentru a avea o șansă în plus.