Biletul zilei: FCSB vs Viitorul Constanța

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
FCSB - Viitorul
1
1.73
X
3.55
2
4.75

Ultima etapă a Ligii 1 vine cu meciuri foarte importante pentru lupta la titlu. După derby-ul de aseară de la Craiova. Astăzi pe Arena Națională se vor înfrunta FCSB și Viitorul. Chiar dacă este ultima etapă a anului, jucătorii nu se gândesc încă la vacanță. De acest meci vor putea profita ambele echipe în vederea obținerii de puncte. Ambele formații au nevoie de puncte, FCSB pentru a se apropia de CFR Cluj, iar Viitorul pentru a se menține pe o poziție de play-off. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă o să citiți acest articol.

FCSB este pe poziția a doua a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze până în acest moment 44 de puncte. Roș-albaștrii trebuie să profite de pasul greșit făcut aseară de CFR Cluj care a fost învinsă la Craiova cu scorul de 2-1. Steliștii au cel mai bun atac al Ligii 1 cu 43 de goluri marcate. În această seară Nicolae Dică va avea unele probleme legate de lot deoarece vor lipsi Alibec, Bălașa, Benzar. Chiar și așa FCSB are un lot valoros și jucătorii absenți pot fi înlocuiți cu ușurință.  În acest sezon steliștii nu au suferit nicio înfrângere în meciurile de pe teren propriu. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a FCSB-ului.

Viitorul este în pericol de a rata play-offul. Echipa de la malul mării vine la acest joc de pe poziția a șasea a clasamentului. Ei au un singur punct avans față de Dinamo care este pe șapte. Chiar dacă vine după o victorie în ultima etapă, constănțenii par a fo într-o scădere de formă. Acea victorie este singura, obținută în ultimele patru etape. În zece meciuri jucate în deplasare în acest sezon elevii lui Gheorghe Hagiau doar trei victorii. Acest lucru ne arată că joacă destul de slab în deplasare. Din cauza acestui lucru astăzi, le va fi foarte greu ținând cont că vor întâlni un adversar care va da totul pentru cele trei puncte puse în joc. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă mizezi pe pronosticurile propuse de echipa noastră. Bilanțul pentru biletul zilei se face după o perioadă mai lungă de timp.