Biletul zilei: FCSB vs Rudar

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
FCSB - Rudar
1
1.18
X
5.80
2
18.00

Cu toții așteptăm meciul FCSB-ului din această seară pentru a vedea un nou succes al roș-albaștriilor pe plan internațional. Ei vor primi vizita celor de laRudar Velenje în manșa retur din turul al doile al preliminariilor UEFA Europa League. Echipa noastră pornește cu un avantaj foarte important după manșa tur. În tur elevii lui Nicolae Dică s-au impus cu scorul de 2-0 după golurile marcate de Man și Teixeira. Meciul din seara aceasta pare a fi o simplă formalitate pentru echipa noastră. În turul al treilea FCSB dacă va obține calificarea urmează să întâlnească pe câștigătoarea duelului dintre Hajduk Split și Slavia Sofia. Biletul zilei la pariuri ne va aduce un profit destul de consistent cu meciul dintre FCSB și Rudar.

FCSB este favorită la victorie și în această seară și sperăm să obțină o victorie ce va fi foarte important și pentru coeficientul României. Meciul tur disputat în Slovenia, FCSB l-a dominat de la un capăt la celălalt. Steliștii și-au arătat valoarea în acel meci, una mult superioară. Gazdele partidei de astăzi au unele probleme în Liga 1 deoarece după două etape au acumulat un singur punct. La sfârșitul săptămânii trecute au terminat la egalitate derby-ul cu Dinamo,scor 3-3. Acest meci poate fi pentru gazdele partidie de astăzi unul în care să își refacă moralul dar și unul de pregătire pentru tururile următoare. Biletul zilei la pariuri ne va aduce un pronostic pe o victorie a FCSB-ului astăzi.

Rudar vine să încerce să producă o mare surpriză. După jocul arătat de ei în meciul tur putem spune că le va fi imposibil acest lucru. Acum o săptămână ei au fost dominați la toate capitolele. Chiar dacă au trecut de Tre Fiori în primul tur cu scorul de 10-0 lageneral Rudar s-a arătat a fi o echipă modestă. După două etape în campionatul Sloveniei ei ocupă ultima poziție a clasamentului. În cele două runde nu au reușit să învingă pe nimeni. Acest lucru ne arată că și într-o formă foarte slabă. Biletul zileipoate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Astăzipe biletul zilei vom merge pe o victrie a FCSB-ului pentru că sunt echipa mult mai puterică și are un avantaj foarte mare după meciul tur.