Biletul zilei: FCSB vs Poli Iași

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
FCSB - Poli Iași
1
1.35
X
4.50
2
9.00

Lupta în Liga 1 este din ce în ce mai echilibrată și deznodământul este tot mai greu de intuit. După remiza de aseară dintre CSU Craiova și CFR Cluj, FCSB poate profita și să urce pe prima poziție  a clasamentului. Roș-albaștrii vor întâlni astăzi pe Arena Națională pe Poli Iași, echipa surpriză în play-off și care poate să încurce pe oricine. În cele două meciuri din Liga 1 din acest sezon moldovenii nu au pierdut contra steliștiilor. Pe acest stadiona  fost 1-1 pentru ca în Copou să îi învingă cu scorul de 1-0. Astăzi putem asista la un emci foarte interesnat dar miza este posibil să își spună cuvântul. Biletul zilei la pariuri sportive poate fi o sursă de venit de pe urma pronosticurilor de pe Beturi.ro.

FCSB va fi foarte motivată pentru a obține cele trei puncte în această seară și pentru a trece pe prima poziție a clasamentului. Elevii lui Nicolae Dică au acumula 32 de puncte și sunt la trei lungimi în spatle celor de la CFR Cluj. FCSB a învins pe Viitorul în prima etapă din play-off cu scorul de 2-1 pentru ca în cea de-a doua rundă să remizeze în Gruia în fața celor de la CFR cu scorul de 1-1. Pentru gazde pentru acest meci va fi indisponibil Mihai Pintilii care este suspendat în urma cartonașului roșu primit la Cluj. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce un pronostic pe o victorie a FCSB-ului pentru acest meci.

Poli Iași poate produce o surpriză în orice moment și poate încurca orice adversar. Moldovenii ocupă în acest moment poziția a șasea în play-off. Ei au reușit să acumuleze doar 20 de puncte. Ținând cont că adversarele din față se află destul de aproape ei mai pot spera că vor mai urma în clasament. Elevii lui Flavius Stoican au oierdut în prima etapă din play-off în ultimele minute contra celor de la CFR Cluj deși erau foarte aproape de a înregistra un rezultat de egalitate. Din cauza faptului că nu au niciun fel de presiune moldovenii pot încurca pe oricine în acest play-off. Biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la FCSB deoarece noi credem că vor obține victoria fără niciun fel de probleme. Biletul zilei ne aduce și o cotă destul de frumoasă pentru acest meci.