Biletul zilei: FC FCSB vs Poli Iași

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
FCSB - Poli Iași
1
1.41
X
4.20
2
8.00

Meciul etapei cu numărul 3 din Liga 1 va avea loc în această seară cu începere de la ora 21:00. Pe Arena Națională, FCSB va primi vizita celor de la Poli Iași. Chiar dacă au participat sezonul trecut în play-off niciuna dintre cele două echipe, nu a obținut vreun succes în cele două etape disputate. În acest meci lupta pentru puncte va fi una acerbă. Ultimele trei meciuri directe au fost unele în care s-a marcat un singur gol. De fiecare dată în ultimele trei meciuri echipa gazdă a acelui meci a câștigat cu scorul de 1-0. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce o cotă avantajoasă pentru acest meci.

FCSB pornește ca favorită în acest meci. Elevii lui Nicolae Dică și-au refăcut moralul în meicul de la mijlocul săptămânii din UEFA Europa League contra celor de la Rudar. Acel meci a fost câștigat de roș-albaștrii cu scorul de 4-0. În Liga 1, FCSB nu a obținut nici un succes. În prima etapă au pierdut cu scorul de 1-0 în fața celor de la Astra Giurgiu. În cea de-a doua rundă au remizat cu Dinamo în Derby de România cu scorul de 3-3. În această seară gazdele partidei de atstăzi trebuie să spargă gheața și să obțină cele trei puncte pentru prima dată în acest sezon din Liga 1. Biletul zilei la pariuri sportve online va merge pe victorie FCSB-ului.

Poli Iași este o echipă greu de învins. Elevii lui Flavius Stoican formează un grup omogen și la fiecare meci sunt foarte determinați. În prima etapă a acestui sezon ei au încheiat la egalitate partida de la Craiova contra celor de la CSU. În cea de-a doua rundă au remizat pe teren propriu cu Astra Giurgiu după ce ua fot egalați în ultimele minute ale întâlnirii. Poli Iași cu siguranță va lupta și astăzi foarte motivată. Nu trebuie să uităm că în sezonul trecut au învins pe FCSB în play-off și datorită acelui meci aveau să piardă titlul de campioană. Astzăi ne așteptăm la un meci foarte echilibrat în care diferența va fi făcută de unele amănunte. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de noi în fiecare zi. Pariază pe biletul zilei oferit de echipa noastră și o să câștigi.