Biletul zilei: FCSB vs Lugano

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
FCSB - Lugano
1
1.47
X
4.75
2
6.65

FCSB încheie grupele UEFA Europa League gandindu-se deja la primăvara europeană și la adversarul pe care îl va întâli acolo. Astăzi vor avea un ultimul test european în fața echipei Lugano. Acest meci este decisiv pentru a hotărâ cine va câștiga grupa G din care mai fac parte Viktoria Plzen și Hapoel Beer Sheva, care se vor înfrunta în meci direct. FCSB și Viktoria Plze sunt deja calificate dar importantă este poziția. Românii au un punct avans pentru cehi, iar o victorie a roș-albaștilor le-ar asigura primul loc al grupei. Pronosticul pentru biletul zilei va fi unul la care ne așteptăm cu toții.

FCSB este favorită în această seară și nu se gândește la alt rezultat în afara victoriei. Roș-albaștrii au câștigat primele trei meciuri ale grupei după care au terminat la egalitate cu Hapoel Beer Sheva. Chiar dacă în această seară nu vor putea evolua Budescu, Planic și Alibec. Steliștii se pot folosi de acest meci pentru a își reintra în formă chiar dacă în ultimele două meciuri elevii lui Nicolae Dică au arătat o creștere vizibilă de formă. În meciul tur disputat în Elveția steliștii s-au impus cu scorul de 2-1 după ce au făcut o a doua repriză foarte bună. Astăzi este foarte probabil ca la stadion să fie foarte puțini spectatori din cauza vremii și a orei târzii. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a echipei noastre.

Lugano era văzută ca echipa cu cele mai mici șanse la calificare după tragerea la sorți dar și așa elvețienii au  reușit să acumuleze șase puncte. Ei au reușit să îi învingă pe cei de la Viktoria Plzen și echipa Hapoel Beer Sheva. Oaspeții partidei din această seară au o defensivă foarte slabă. Ei în cele cinci meciuri disputate au primit 10 goluri și dacă și în această seară vor primi minim două goluri este foarte probabil să avem un bilet câștigător. Cei de la Lugano au o singură victorie în ultimele trei meciuri disputate. Vedem că toate cifrele sunt în favoarea elevilor lui Nicolae Dică. Tot ce mai trebuie este ca aceștia să își treacă în cont victoria. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă mizezi pe pronosticurile noastre. Cota pe care o să o avem pe biletul zilei pentru acest meci este de 1.47.