Biletul zilei: FCSB vs Lazio

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
FCSB - Lazio
1
4.15
X
3.55
2
1.93

Atenția noastră va fi în această seară spre Arena Națională. Acolo FCSB va primi vizita celor de la Lazio în șaisprezecimile de finală ale UEFA Europa League. FCSB este singura echipă rămasă în competițiile europene și deaceea ar trebui susținută deoarece este capabilă de încă un rezultat mare la nivel European. Pentru stelisști se anunță un meci foarte dificil dar totuși putem spune că au și noroc pentru că prind pe Lazio într-o perioadă foarte slabă a sezonului.  Astăzi poate fi un meci decisive pentru ambele echipe privind calificarea în optimile de finală ale competiției. Biletul zilei la pariuri sportive va avea ca pronostic un rezultat de egalitate între cele două echipe.

FCSB va încerca să facă încă o surpriză la nivel European. Cele mai mari victorii ale steliștiilor din ultimi ani au fost eliminarea Valenciei, Ajax-ului sau victoria împotriva celor de la Chelsea. În acest sezon pr primul plan pentru roș-albaștrii pare să fie titlul de campioană. Ei sunt la doar două puncte în spatele celor de la CFR Cluj, dar acest lucru nu înseamnă că astăzi se vor da la o parte. În cele două meciuri din acest an steliștii au învins cu 2-1 la Mediaș pe Gaz Metan și au remizat 1-1 contra celor de la CFR. Astăzi poate fi o ocazie unică pentru steliști de a și măsura forțele cu una dintre cele mai puternice echipe. Biletul zilei la pariuri sportive va avea o cotă de 3.55.

Lazio este favorităîn această dublă manșă mai ales că va avea și avantajul terenului propriu în meciul retur. Oaspeții trec prin cea mai proastă perioadă din acest sezon. Lazio a înregistrat un singur rezultat de egalitate în ultimele patru etape, iar restul de trei meciuri au fost înfrângeri. Lazio a ajuns în această fază a competiției după ce a câștigat gupa din care au mai făcut parte Nice, Waregem și Vitesse. În Serie A în urma celor trei înfrângeri oaspeții din această seară au coborât pe poziția a cincea a clasamentului. Acest meci poate fi o șansă ca cei de la Lazio să își revină sau ca steliștii să profite de forma slabă a lor. Vom vedea în această seară ce va fi. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră. Pariază și câștigă alături de noi cu biletul zilei.