Biletul zilei: FCSB vs Hapoel Beer Sheva

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
FCSB - Hapoel Beer Sheva
1
1.78
X
3.75
2
4.70

FCSB revine în UEFA Europa League și cu toții ne așteptăm la o nouă victorie. Astăzi pe Arena Națională roș-albaștrii primesc vizita israelienilor de la Hapoel Beer Sheva. Acum două săptămâni steliștii au câștigat în Israel cu scorul de 2-1 la capătul unui meci care ne-a ținut cu sufletul la gură. Pentru formația lui Nicolae Dică este destul și un egal pentru a face pasul decisiv pentru calificarea în primăvara europeană. Noi cu toții sperăm la o nouă victorie din partea steliștiilor pentru a ne face mândrii de rezultatele obținute. Pronosticul pentru biletul zilei este unul destul de așteptat dar trebuie să citiți acest articol pentru a vedea motivele alegerii pontului. Cele două formații fac parte din grupa G din care mai fac parte Lugano și Viktoria Plzen.

FCSB traversează o formă extraordinară în ultima perioadă. Această formă s-a văzut atât prin jocul echipei dar și prin rezultatele obținute. Roș-albaștrii sunt pe primul loc al grupei cu nouă puncte obținute după trei meciuri. După rezultatele înregistrate în ultima etapă steliștii sunt lideri și în Liga 1. În ultima perioadă steliștii au arătat o poftă de gol demnă de invidiat.  În ultimele trei meciuri disputate în toate competițiile steliștii au marcat de 18 ori. Oare vom asista și astăzi la o nouă demonstrație de fotbal ofensiv din partea steliștiilor? Este foarte posibil ținând cont că Denis Alibec este anunțat titular în atacul formației lui Dică. Steliștii sunt favoriți și astăzi ținând cont că ultima înfrângere suferită a fost la începutul lunii septembrie. Pronosticul pentru biletul zilei este 1.

Hapoel Beer Sheva este dornică de revanșă după înfrângerea din meciul tur. Israelienii sunt pe ultima poziție a grupei cu doar trei pucnte acumulate dar la egalitate cu Lugano și Viktoria Plzen. Echipa din Beer Sheva are cea mai slabă ofensivă a grupei cu doar patru goluri marcate în cele trei meciuri jucate. Oaspeții vin la București cu un moral destul de bun ținând cont că în ultima etapă din Israel au câștigat cu scorul de 3-1 în fața unei echipe modeste a campionatului, Ashdod. Din lotul oaspeților vor lipsi doi jucători Zrihan și Melamed dar și așa oaspeții rămân o echipă puternică. Biletul zilei poate fi o sursă de profit. Este foarte important să citești Beturi.ro pentru cele mai bune pontruri pentru biletul zilei.