Biletul zilei: FCSB vs Hajduk Split

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
FCSB - Hajduk Split
1
1.70
X
3.50
2
4.75

Ultima echipă care va evolua în această seară în UEFA Europa Leage este FCSB. Ei vor primi vizita celor de la Hajduk Split. Meciul tur a fost unul foarte strâns și s-a încheiat cu scorul de 0-0 după un meci ăn care croații au ratat cele mai mari șanse de a marca. Meciul de astăzi de pe național Arena va avea o miză deosebită, calificarea în turul play-off-ul UEFA Europa League. Slovan Bratislava sau Rapid Viena este echipa pe care o va întâlni cine se va califica din acest meci. Ne așteptăm la un meci foarte echilibrat. Sperăm că gazonul de joc nu va pune probleme niciunei echipe deoarece în tur terenul a fost foarte slab. Ne așteptăm la un stadion plin care să încurajeze echipa noastră. Biletul zilei la pariuri ne va aduce pentru astăzi o cotă foarte mare.

FCSB este cotată ca favorită de către casele de pariuri. Echipa noastră are un avantaj foarte mare că va evolua în fața propriilor spectatori. Sperăm ca și jucătorii să se ridice la nivelul oamenilor din tribune. Roș-albaștrii sunt obșigați să se impună în acest joc deoarece orice al rezultat ar însemna eliminarea lor din Europa. În turul al doilea elevii lui Nicolae Dică au trecut fără probleme de Rudar cu scorul de 6-0 la general. În Liga 1 în ultima etapă FCSB a obținut o victorie foarte importantă în fața celor de la Gaz Metan Mediaș cu scorul de 3-1. Momcilovic este singurul jucător pe care Dică nu se va putea vaza. Biletul zilei la pariuri va merge pe o victorie a FCSB-ului.

Hajduk au demonstrat în tur că sunt o echip foarte periculoasă. Ei au pus probleme de multe ori FCSB-ului și chiar au lovit și bara. Singurul gând al croaților este calificarea în această seară. În turul al doilea Hajduk a trecut de Slavia Sofia cu scorul de 4-2 la general. În ultima etapă din Croația, Hajduk  a remizat cu scorul de 1-1 pe terenul celor de la Rijeka. Acel scor le-ar fi deajuns petru a obține calificarea în această seară. Ținând cont că vor evolua pe teren propriu sperăm ca FCSB să se califice. Pariază și câștigă în fiecare zi alături de noi doar cu biletul zilei. Astăzi,  pe biletul zilei vom merge pe victoria celor de la FCSB care au și o cotă avantajoasă.