Biletul zilei: FCSB vs FC Botoșani

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
FCSB - FC Botoșani
1
1.33
X
4.20
2
8.50

După ce a încheiat socotelile cu UEFA Champions League, FCSB va disputa astăzi un joc foarte important în Liga 1. Adversarul pe care steliștii îl vor primi pe Național Arena este FC Botoșani, revelația începutului de sezon. Jocul de astăzi găsește cele două echipe în partea superioară a clasamentului fiind despărțite de un singur punct în clasament. Roș-albaștrii sun favoriți să obțină cele trei puncte puse în joc dar acest lucru nu se anunță destul de ușor pentru elevii lui Nicolae Dică. Pentru biletul zilei la pariuri sportive vom miza pe o cotă de 1.33.

FCSB a fost eliminată la mijlocul acestei săptămâni din UEFA Champions League. Steliștii au suferit o înfrângere categorică în fața echipei Sporting Lisabona și astfel vor evolua doar în grupele UEFA Europa League. Au fost repartizați în grupă alături de formațiile: Viktoria Plzen, Lugano și Hapoel Beer Sheva. Revenind la meciurile din Liga 1 a celor de la FCSB, ei ocupă înaintea partidei poziția a șasea a clasamentului. 15 puncte au acumulat în cele șapte etape scurse. Gazdele acestei partide nu au suferit nicio înfrângere în actuala ediție a Ligii 1. Atât FCSB dar și adversara lor de astăzi își doresc să profite de pasul greșit a celor de la CFR Cluj făcut în înfrângerea de la Timișoara cu scorul de 4-3. Pe biletul zilei la pariuri sportive vom miza pe victoria echipei gazdă FCSB.

FC Botoșani a impresionat pe multă lume prin începutul foarte bun de sezon în care s-a aflat și în fotoliul de lider. Înainte de fluierul de start al acetui joc formația din moldova este pe ultima treaptă a podiumului cu 16 puncte. Oaspeții au o singură înfrângere suferită în ultimele cinci etape chiar pe terenul Craiovei. În celelalte patru partide au obținut victorii. În această seară cei de la Botoșani vor veni după punct sau puncte pe Arena Națională. Este cunoscut faptul că echipa lui Costel Enache joacă pe cartea ofensivei orice partidă indiferent de adversarul pe care îl întâlnește. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră. Biletul zilei de astăzi trebuie jucat în format combinat cu alte partide.