Biletul zilei: FCSB vs Dinamo

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
FCSB - Dinamo
1
1.94
X
3.45
2
3.80

Un nou episod din derby de România se va desfășura astăzi. Penrtru fanii celor două echipe este ziua mult așteptată. În această zi rivalitatea dintre cele două echipe este maximă deoarece pentru că o victorie în derby este cea ce care suporterii se mândresc un an de zile. Așa cum ne-am învațat în ultimele sezoane echipele care obțin victoria într-un meci ca cel de astăzi intră într-o formă foarte bună deoarece o victorie este o doză importantă de moral. Noi ca și suporteri ai fotbalului spectacol sperăm să asistăm la un joc spectaculos și de calitate. Pronosticul pentru biletul zilei la pariuri sportive ne aduce un câștig important dacă alegi să mizezi pe ponturile noastre. Tehnicienii celor două echipe sunt la primul astfel de meci pe banca echipelor lor.

FCSB este singura reprezentantă a României în Cupele Europene. Echipa gazdă Steaua este cotată ca favorită pentru cele trei puncte de casele de pariuri. Elevii lui Nicolae Dică vin după un joc nu tocmai bun în fața CFR-ului din Cluj, meci încheiat cu scorul de 1-1 la mijlocul acestei săptămâni. FCSB ocupă poziția a treia a clasamentului cu 22 de puncte. Pe propriul teren eoș-albaștrii nu au suferit nicio înfrângere ceea ce este un avantaj cel puțin moral. Un alt avantaj de partea echipei gazdă este acela că are în componență jucători foarte valoroși care pot face oricând diferența. Pronosticul pentru biletul zilei este 1, încercând să profităm de o cotă ce aproape ne dublează banii.

Dinamo a trecut prin momente de schimbare în această săptămână. Antrenorul echipei a plecat la echipa națională fiind înlocuit pe bamca tehnică a dinamoviștiilor de către Vasile Miriuță. Acesta nu a antrenat în niciun meci echipa deoarece jocul programat inițial la mijlocul acestei săptămâni cu Concordia Chiajna a fost amânat. Câinii se prezintă la derby de pe poziția a șaptea a clasamentului având mare nevoie de puncte pentru a nu avea emoții privind prezența în play-off. Alb-roșii nu au reușit să câștige niciun meci în ultimele două etape ceea ce înseamnă că traversează o formă slabă. Biletul zilei ne poate aduce un profit important dar trebuie să pariem responsabil. Pe biletul zilei de astăzi este suficient dacă mizăm doar pe această partidă deoarece avem o cotă mărită.