Biletul zilei: FCSB vs Dinamo București

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
FCSB - Dinamo
1
1.79
X
3.45
2
4.50

Numărătoarea inversă a început. Mai sunt doar câteva ore până la Derby de România. Pe Arena Națională FCSB va primi vizita celor de la Dinamo. Acest meci va avea lovitura de start de la ora 21:00. Așteptăm spectacol atât în teren cât și în tribune deoarece de fiecare dată suporterii celor două echipe s-au ridicat la nivelul jocului. Liga 1 începe cum nu se poate mai frumos cu Derby de România în cea de-a doua etapă. Cum acest meci este un derby, un rezultat final este destul de greu de anticipat deoarece forțele se egalizează într-un astfel de meci. Echipa care își va dori mai mult va reuși la final să își treacă în cont cele trei puncte. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți articolele noastre de pe Beturi.ro.

FCSB este văzută de foate multă lume ca favorită în jocul din această seară. După ce în prima etapă au fost învinși de Astra Giurgiu cu scorul de 1-0, la mijlocul acestei săptămâni FCSB a câștigat în turul al doilea din UEFA Europa League cu Rudar, cu scorul de 2-0. Este foarte important să vedem dacă Dică va miza în acest meci pe Gnohere deoarece în priumul meci s-a văzut lipsa unuo atacant. Roș-albaștrii nu mai au voie să facă pași greșiți deoarece obiectivul lor pentru acest seozn este titlul de campioană. Pronosticul pentru biletul zilei se va baza pe o victorie a FCSB-ului.

Dinamo este echipa mai slabă valoric, dar câinii se mobilizează foarte bine pentru astfel de meciuri. Florin Bratu va încerca să îmbine tinerețea cu experiența la Dianmo în acest sezon. În prima etapă a sezonului câinii au învins cu scorul de 2-1 pe FC Voluntari.Golurile victoriei au fost marcate de Salomao și Sorescu. Florin Bratu mai are de lucrat la această echipă dar timpul în aceste momente îi este un aliat. Cu siguranță în această vom vedea o echipă a celor de la Dinamo foarte motivată și care va avea un moral foarte bun. Emoții sunt și pentru Florin Bratu care va sta pentru prima dată pe bancă la un Derby de România. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Noi pe biletul zilei astăzi, am ales să mergem pe o victorie a FCSB-ului care este o echipă mult mai puternică din punct de vedere valoric.