Biletul zilei: FCSB vs CSU Craiova

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
FCSB - CSU Craiova
1
2.00
X
3.10
2
4.10

Etapa cu numărul patru din play-off se apropie de final. Astăzi va avea loc cel mai așteptat meci al acestei etape. Pe Arena Națională, FCSB va primi vizita celor de la CSU Craiova. Acest meci poate fi unul decisive în lupta la titlu în condițiile în care CFR Cluj a pierdut teren prin remiza de aseară în fața celor de la Astra Giurgiu. Cele două adversare de astăzi sunt vecine de clasament dar sunt despărțite de patru puncte. În cele două meciuri din acest sezon FCSB a obținut o victorie și una dintre partide s-a încheiat la egalitate. Biletul zilei la pariuri sportive online ne poate dubla miza pe care o pariem pentru acest meci.

FCSB pornește ca favorită în acest derby. O victorie îi poate face pe roș-albaștrii favoriți înn lupta pentru titlu deoarece un avans de două puncte poate fi decisiv. Până acum elevii lui Nicolae Dică nu au suferit nicio înfrângere în acest play-off. Au obținut două victorii și un rezultat de egalitate fiind cea mai în formă echipă dintre primele șase clasate. Au câștigat în fața celor de la Poli Iași și Viitorul, iar remiza a fost obținută în fața celor de la CFR Cluj, tocmai în Gruia. Patru goluri marcate și doar două primite este bilanțul gazdelor. Pentru steliști este foarte important să evolueze Budescu, care a fost hotărâtor până acum. Biletul zilei la pariuri sportive online va avea ca pronostic o victorie a celor de la FCSB.

CSU Craiova vine după puncte în această seară pe Arena Națională. O înfrângere sau un rezultat de egalitate i-ar scoate pe olteni din lupta pentru titlul de campioană. CSU Craiova ocupă poziția a treia a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 31 de puncte. După victoria din rima etapă în fața celor de la Astra au urmat două rezultate de egalitate în care cei de la CSU Craiova nici nu au marcat dar nici nu au primit vreun gol. Astăzi sperăm să asistăm la un meci spectaculos între două dintre cele mai bune echipe din campionatul nostru. Biletul zilei ne poate aduce pentru astăzi un câștig important. Pariază pe victoria celor de la FCSB pe biletul zilei de astăzi și la sfârșitul meciului o să ai profit.