Biletul zilei: FCSB vs CFR Cluj

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
FCSB - CFR Cluj
1
2.63
X
2.85
2
2.95

Liga 1 ne propune astăzi un meci care poate fi decisiv în lupta pentru titilul de campioană. Pe Arena Națională, FCSB va primi vizita celor de la CFR Cluj. În acest meci se întâlnesc echipele aflate pe primele două poziții ale clasamentului fiind despărțite de doar două puncte. Orgoliile și ambițiile sunt foarte mari într-un astfel de meci așacă orice rezultat este posibil. Sunt echipele care au cei mai valoroși jucători și care au ca obiectiv titlul de campioană așa că putem spune ne așteptăm la un meci în care ambele echipe vor încerca să obțină cele trei puncte. Pronostciul pentru biletul zilei pentru acest meci o să îl aflați doar dacă citiți acest articol.

FCSB și propune să câștige acest meci pentru a trece pe prima treaptă a clasamentului. Pentru astăzi Nicolae Dică va avea problem în ofensivă deoarece Gnohere și Denis Alibec sunt suspendați și nu vor putea evolua. Cel mai probabil acolo îl vom vedea pe Florin Tănase. În prima etapă chiar dacă s-au impus la Gaz Metan Media cu scorul de 2-1, roș-albaștrii nu au arătat deloc bine. Singurul jucător care a făcut un meci bun a fost Budescu, de la care ne așteptăm la multe lucruri astăzi. Steliștii vor avea avantajul terenului propriu, care într-un asemenea joc poate fi decisiv. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă de 2.63.

CFR Cluj a arătat foarte bine în prima etapă din noul an contra celor de la Concordia Chiajna. Clujenii au cea mai bună defensivă deoarece au primit numai 12 goluri în acest sezon. Așa cum ne așteptam în vară Dan Petrescu a creat o echipă foarte bine așezată tactic și care nu joacă un fotbal spectaculos dar adună multe puncte în clasament. În deplasările din acest sezon cei de la CFR au suferit trei înfrângeri ceea ce este destul de mult pentru o echipă aflată în lupta la titlu, iar FCSB poate profita de acest lucru. Astăzi este posibil ca oaspeții să se mulțumească I cu un rezultat de egalitate deoarece și-ar păstra diferența n fruntea clasamentului. Biletul zilei poate fi o sursă de câștig dacă alegi să mizezi pe ponturile propuse de echipa noastră, Beturi.ro. Pariază și câștigă alături de noi în fiecare zi doar la secțiunea biletul zilei.