Biletul zilei: FCSB vs Astra

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
FCSB - Astra
1
1.30
X
4.80
2
11.00

Așteptarea în Liga 1 a luat sfârșit. Astăzi vom afla campioana acestui sezon la capătul a celor trei partide care se vor desfășura în paralel.  Noi ne vom îndrepta atenția doar asupra a celor care au importanță în lupta pentru titlu. Pe Arena Națională, FCSB va primi vizita Astrei. FCSB depinde de ceea ce va face Viitorul la Cluj contra celor de la CFR Cluj. FCSB pentru a câștiga titlul de campioană trebuie să obțină un rezultat mai bun decât cei de la CFR Cluj. Acum gazdele partidei de astăi sunt la mâna celor de la Viitorul, echipa împotriva căreia se lupta anul trecut pentru titlul de campioană. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați dacă citiți articolele de pe site-ul Beturi.ro.

FCSB este favorită la câștigarea acestui meci contra celor de la Astra Giurgiu. Bucureștenii trebuie să își câștige ei prima dată meciul și apoi să își îndrepte atenția asupra a ceea ce se va întâmpla la Cluj. În acest moment FCSB are în clasamentul Ligii 1 46 de puncte, cu unul singur mai puțin decât cei de la CFR Cluj. Elevii lui Nicolae Dică vin după un rezultat foarte bun contra celor de la CSU Craiova în ultima etapă a Ligii 1 pe care au reușit să îi învingă cu scorul de 1-0. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce ca pronostic o victorie a celor de la FCSB.

Astra Giurgiu ae și ea nevoie de puncte deoarece se află în luptă pentru Cupele Europene. Giurgiuvenii nu sunt siguri că vor putea evolua în UEFA Europa League deoarece au problem cu dosarul de licențiere. Cei de la Astra sunt în acest moment pe poziția a cincea a clasamnetului după ce au reușit să acumuleze 33 de puncte. Oaspeții partidei de astăzi sunt la doar trei puncte față de Viitorul și CSU Craiova și în orice moment pot profita de un eventual pas greșit al lor. În ultima etapă cei de la Astra au suferit un eșec clar contra celor de la CFR Cluj chiar pe propriul stadion cu scorul de 2-0. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază și câștigă cu biletul zilei oferit de noi în fiecare zi.