Biletul zilei: FCSB vs Astra Giurgiu

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
FCSB - Astra Giurgiu
1
1.64
X
3.40
2
6.00

FCSB este în așteptarea unui meci foarte important pentru această perioadă, cel cu Sporting Lisabona în play-off-ul UEFA Champions League. Până la acel meci roș-albaștrii mai au de disputat o partidă foarte importantă în Liga 1 în fața celor de la Astra Giurgiu. Cele două adversare de astăzi au avut un start de sezon destul de bun, astfel că partida de astăzi este deschisă oricărui rezultat. Pronosticul pentru biletul zilei trebuie să fie foarte bine gândit pentru a ne rotunji veniturile.

FCSB se pregătește intens pentru meciul din deplasare în fața celor de la Sporting Lisabona. Pe plan european steliștii au făcut meciuri foarte bune. Nici în Liga 1 nu au mers slab dar în partida de la mijlocul săptămânii au făcut doar o remiză în fața celor de la Poli Iași. Acel meci s-a încheiat cu scorul de 1-1 și astfel gazdele de astăzi au pierdut șefia Ligii 1.  În această săptămână FCSB a făcut două transferuri foarte importante, Romario Benzar și Dragoș Nedelcu. La această listă îl putem adăuga și pe Golofca care a fost adus la începutul săptămânii. Ofensiva FCSB-ului joacă foarte bine reușind să înscrie minim un gol în ultimele 9 meciuri.  Înaintea acestei etape FCSB ocupă poziția a treia a clasamnetului. În șaspte meciuri disputate în toate competițiile bucureștenii nu au simțit gustul înfrângerii. Pronosticul pentru biletul zilei referitor la acest meci este 1.

Astra Giurgiu a început foarte bine acest sezon chiar dacă oaspeții au fost eliminați încă din preliminariile UEFA Europa League. Parcursul de până acum din Liga 1 a uimit pe multă lume deoarece erau foarte puțini cei care le dădeau șanse la ceva în acest sezon. Până acum după cinci etape disputate Astra ocupă poziția a patra fiind la un singur punct de adversara din această seară. Trei victorii, un egal și o singură înfrângere sunt rezultatele înregistrate de echipa lui Edi Iordănescu în acest început de sezon. Chiar dacă astăzi cei de la Astra nu sunt favoriți la victorie orice este posibil.  Pentru biletul zilei trebuie să profităm de cota pe care o are FCSB la victorie. Această cotă de 1.64 ne poate ridica foarte mult câștigul de pe biletul zilei și o putem juca în variantă single dar cu o miză mai mare.