Biletul zilei: FCSB vs Sporting

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
FCSB - Sporting
1
4.25
X
3.40
2
1.92

FCSB va disputa astăzi partida decisivă pentru accederea în grupele UEFA Champions League. După 0-0 în meciul tur disputat pe arena celor de la Sporting Lisabona, Jose Alvalade, partida retur se va disputa astăzi pe Arena Națională. Meciul tur a fost unul foarte echilibrat în care ambele echipe au avut șansa de a înscrie și de a câștiga. Returul din această seară se anunță unul incendiar. Chiar dacă înaintea disputării partidei tur roș-albaștrii nu erau cotați cu șanse mari la calificare acum șansele tind să fie 50-50.  Pronosticul pentru biletul zilei de astăzi va fi unul destul de riscant dar noi avem încredere că va fi unul câștigător.

FCSB va avea aportul publicului care va umple tribunele stadionului național. Pe elevii lui Nicolae Dică îi așteaptă un meci dificil ținând cont de adversarul pe care îl întâlnesc. Steliștii traversează o formă foarte bună ceea ce le poate oferi o șansă în plus. În turul trei preliminar al UEFA Champions League au eliminat pe Viktoria Plzen după ce diferența a fost făcută în meciul retur disputat în Cehia. În ultima etapă a Ligii 1 steliștii s-au impus cu scorul de 2-1 în fața echipei Juventus București. În clasamentul Ligii 1 roș-albaștrii ocupă poziția a treia la egalitate de puncte cu CSU Craiova. Trebuie să menționăm faptul că steliștii în ultimele patru meciuri disputate în fața propriilor suporteri au obținut remize. Din lotul gazdelor vor lipsi Pintilii și Bălașa. Pronosticul pentru biletul zilei va fi 1 pentru meciul de astăzi chiar dacă are o doză mare de risc.

Sporting pornește din postura de favorită în acestă seară atât la victorie și automat la calificarea în grupele UEFA Champions League. Meciul tur disputat în Portugalia a fost singurul pas greșit pentru oaspeți în acest început de sezon. În cele trei etape disputate în campionatul Portugaliei au înregistrat doar victorii și maxim de puncte. În week-end au obținut o victorie de moral în deplasare în fața echipei Guimaraes cu scorul de 5-0. Această victorie vine să confirme faptul că cei de la Sporting sunt o echipă importantă și pe plan european. Presiunea astăzi va fi pe oaspeți deoarece o ratare a calificării ar fi un dezastru pentru oaspeți. Biletul zilei poate fi o sursă de venit în cazul în care ești inspirat în momentul plasării lui.  Cota pe care vom miza astăzi este de 4.25 pe biletul zilei și trebuie să mizăm o sumă mică pentru a avea pierderi cât mai mici în cazul unui eșec al steliștiilor.