Biletul zilei: FCSB – Club Brugges

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
FCSB - Club Brugges
1
3.00
X
3.60
2
2.00

FCSB se află înaintea primului meci adevărat de pregătire. Astăzi pe stadionul din baza sporttivă de la De Veluvse Boys, FCSB va întâlni pe Club Brugges. Am spus primul meci de pregătire adevărat deoarece campionii Romăniei au mai jucat două amicale împotriva celor de la CS Cornu și CS Colțea, dar acelea sunt doar echipe de Liga a 4-a. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit de foarte mult timp într-un meci direct. În acest meci pe cei doi antrenori nu îi va interesa atât scorul ci să vadă cum se vor descurca jucătorii pentru noul sezon. Chiar și în aceste condiții sperăm ca biletul zilei la pariuri sportive să fie unul câștigător.

FCSB va disputa primul meci din cantonamentul din Olanda. În jocul din această seară Nicolae Dică va testa noul modul de joc 4-3-3. Acest nou sistem de joc va trebui să le aducă titlul celor de la FCSB în noul sezon. Va fi destul destul de interesant să vedem cum se va descurca echipa fără Denis Alibec și Constantin Budescu. Jocul de astăzi se anunță unul foarte dificil pentru că Brugges este și ea o echipă foarte puternică. Dică va trebui să vadă cum s-au integrat în echipă și cei doi veniți Moruțan și Qaka de la care se așteaptă foarte multe chiar dacă sunt doi jucători foarte tineri. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 2.00.

Club Brugges începe acest sezon din postura de campioană a Belgiei. Adversarii celor de la FCSB din meciul de astăzi se pregătesc pentru UEFA Champions League. Ei au disputat deja două partide de verificare în fața unor echipe de amatori pe care i-au învins cu scorul de 6-0 și 11-0. După acele meciuri nu se poate trage o concluzie. La echipa elgiană evoluează și Dorin Rotariu, dar vom vedea dacă astăzi va evolua. Club Brugges este cea mai titrată echipă din Belgia  și cu jucători valoroși astfel că astăzi ne așteaptă un meci foarte disputat chiar dacă miza este aproape nulă. Biletul zieli poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază și câștigă cu biletul zilei oferit de noi în fiecare zi.