Biletul zilei: FC Voluntari vs Gaz Metan Mediaș

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș
1
2.43
X
2.95
2
3.10

FC Voluntari va încerca în această seară să spargă gheața și să obțină primele puncte ale noului sezon. Echipa pregătită de Daniel Oprița va primi vizita celor de la Gaz Metan Mediaș. După ce am văzut primele meciuri ale acestei etape care au fost foarte spectaculoase ne putem aștepta la orice și de la acest meci. Sezonul trecut în play-out cei de la Mediaș au reușit să câștige ambele meciuri directe, astfel că pentru meciul de astăzi ei vor porni cu un moral foarte bun. Totuși este un sezon nou iar cei de la Voluntari au și ei șansa lor la victorie. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar de pe site-ul Beturi.ro.

FC Voluntari speră să facă uitat meciul din Ștefan cel Mare de etapa trecută. Atunci gazdele partidei de astăzi au pierdut cu scorul de 2-1 în fața celor de la Dinamo. Voluntariul trebuie să arate un alt joc în această seară dacă vrea să obțină puncte. După partida din prima etapă nu avem foarte multe remarci pozitive pentru cei de la Voluntari. În tabăra gazdelor în această vară au fost multe scandaluri și acestea își pot pune acum amprenta asupra rezultatelor lor. Oprița, tehnicianul gazdelor mai are mult de lucrat la relațiile între jucători deoarece are foarte mulți fotbaliști noi, aduși în această vară. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă avantajoasă de 2.95.

Gaz Metan Mediaș s-a prezentat foarte bine în prima etapă. Medieșenii au învins cu scorul de 2-1 pe Concordia Chiajna. Oaspeții partidei de astăzi au obținut acel success în minutele de prelungire prin golul marcat de Fortes. Dacă va învinge și astăzi, Gaz Metan va fi singura echipă cu șase puncte după două etape. Gazul a arătat foarte bine în prima etapă deoarece pe lângă victoria care a fost pe merit, ei și-au creeat și numeroase ocazii de a marca. Astăzi ne așteptăm la un nou joc bun al medieșeniilor dar și la o replică pe măsură a celor de la Voluntari. Astăzi vom miza pe biletul zilei pe un rezultat de egalitate deoarece credem că Voluntariul va face un joc mai bun având de partea sa terenul propriu. Pariază și câștigă alături de noi doar cu biletul zilei de pe site-ul nostru.