Biletul zilei: FC Voluntari vs FCSB

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
FC Voluntari - FCSB
1
5.20
X
3.45
2
1.70

Liga 1 revine cu un meci de gală după pauza competițională prilejuită de meciurile echipei naționale. Roș-albaștrii se vor deplasa la Voluntari. Acest meci reprezintă o premieră pentru FC Voluntari deoarece astăzi își vor inaugura nocturna pe arena Anghel Iordănescu. Jocul din această seară se va disputa în deschiderea etapei cu numărul 14. Chiar dacă pozițiile din clasament a celor două adversare nu arată, meciul se prezintă unul foarte interesant, ținând cont și de meciul tur. Acel joc disputat în prima etapă a acestui campionat s-a încheiat cu victoria celor de la FCSB cu scorul de 2-1. Biletul zilei la pariuri sportive ne aduce o cotă atrăgătoare pentru acest meci pe care merită să mizăm.

FC Voluntari se prezintă la acest meci de pe poziția a noua a clasamentului. Elevii lui Claudiu Niculescu au acumulat 15 puncte în turul Ligii 1. Echipa gazdă nu a fost deloc constantă în acest sezon înregistrând fluctuații în joc de la meci la meci. În ultimele cinci etape au înregistrat două victorii, două remize și au suferit o singură înfrângere. Jucătorii echipei gazdă vor intra foarte motivați pe teren ținând cont că este primul meci disputat în nocturnă dar vor dori să răzbune și înfrângerea din turul de campionat. Biletul zilei la pariuri sportive  ne va aduce o cotă de 1.70 pentru meciul din această seară.

FCSB se află în fața unei perioade foarte dificile cu meciuri din trei în trei zile atât pe plan european dar și în campionat. Oaspeții sunt în acest moment pe poziția a doua a clasamentului cu 28 de puncte. Sunt la patru puncte distanță față de CFR Cluj care este în fotoliul de lider al Ligii 1. Elevii lui Nicolae Dică au a doua ofensivă a campionatului dar și cea mai bună defensivă cu doar opt goluri primite. Se pare că FCSB a găsit în Bălașa și Planic cuplul de fundași centrali de care avea nevoie. Budescu traversează o formă foarte bună dacă analizăm meciurile echipei naționale și această formă se poate prelungi. Pentru steliști e foarte important un succes astăzi în vederea partidei de joi cu israelienii de la Hapoel Beer Sheva din UEFA Europa League. Pe biletul zilei de astăzi vom miza pe o victorie a FCSB-ului. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile noastre.