Biletul zilei: FC Voluntari vs Dinamo București

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
FC Voluntari - Dinamo București
1
3.35
X
3.20
2
2.18

O nouă etapă din play-out stă să înceapă. Meciurile încep să aibă o importanță din ce în ce mai mare deoarece sunt ultimele momente în care formațiile își pot îndeplini obiectivul pentru acest sezon.Partida din această seară este una specială deoarece FC Voluntari va primi vizita celor de la Dinamo. Pe lângă faptul că cele două echipe au evoluat pentru mai mult timp pe același stadion, acum pe banca tehnică a celor două echipe se află doi tehnicieni care sunt prieteni foarte buni și care au fost colegi la Dinamo în trecut. Pe banca Voluntariului este Claudiu Niculescu în timp ce la Dinamo este Florin Bratu. Biletul zilei la pariuri sportive online ne aduce o cotă avantajoasă pentru acest meci.

FC Voluntari are nevoie de puncte deoarece duă ultimele rezultate echipe poate fi amenințată cu retrogradarea. Gazdele partidei din această seară au reușit să acumuleze doar 18 puncte. Ei mai au un avantaj de doar două pentru față de echipele care sunt clasate pe o  poziție retrogradabilă.  Elevii lui Claudiu Niculescu vin după două înfrângeri în ultimele două meciuri și astfel pot avea moralul destul de afectat. Acest meci poate fi o amenințare și pentru Niculescu care este amenințat cu plecarea dacă echipa va suferi o nouă înfrângere, cea de-a treia la rând.  Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce pentru această zi un câștig important.

Dinamo București are ca oiectiv câștigarea play-out-ului și nu își permite vreun pas greșit care poate fi taxat în orice moment de către suporteri. Câinii în acest moment ocupă prima poziție a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 29 de puncte. Ei au patru puncte avans față de echipa clasată pe poziția a doua FC Botoșani. Trei victorii și un rezultat de egalitate au înregistrat oaspeții de astăzi în cele patru partide din acest mini campionat.  Dinamo trebuie să învingă pe toată lumea pentru a demonstra că a fost un accident faptul că nua u prins un loc între primele șase clasate. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi și câștigă doar cu biletul zilei oferit de echipa noastră doar pe site-ul nostru.