Biletul zilei: Voluntari vs Craiova

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei - FC Voluntari vs CSU Craiova
FC Voluntari - CSU Craiova
1
3.50
X
3.30
2
2.10

Manșa retur a semifinalelor Cupei Romaniei se anunță una incendiară. Acest meci nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei. Voluntariul pornește cu un avantaj consistent după victoria cu 1-0 obținută la Craiova. În acel meci nimeni nu le dădea șanse dar ei au demonstrat că pot câștiga. Returul acestei semifinale va avea lovitura de start de la ora 20:30 și se va disputa pe Stadionul Dinamo. Miza meciului este calificarea în finala Cupei și șansa de a câștiga un trofeu în acest sezon. Ținând cont de importanța meciului și de faptul că ne așteptăm să fie unul foarte frumos, este bine să îl avem pe biletul zilei.

Gazdele de la FC Voluntari sunt într-o formă din ce în ce mai bună, chiar dacă în ultima etapă au suferit o înfrângere 4-1 la Mediaș cu Gaz Metan. În acea partidă antrenorul celor de la Voluntari a odihnit o serie de jucători în vederea acestei partide. Formația din Voluntari a obținut 4 succese în ultimele 5 jocuri. Totuși trebuie să ținem cont că victoriile au fost obținute în play-out unde adversarii sunt mai modești.  În meciurile disputate pe teren propriu, gazdele de astăzi nu au pierdut nici un meci în play-out. Pentru acest meci vom miza pe o victorie a celor de la CSU Craiova care au o cotă de 2,10 la victorie. Această cotă este foarte bună pentru a fi jucată pe biletul zilei.

CSU Craiova are ca obiectiv câștigarea acestui trofeu. Oltenii au încheiat play-off-ul pe poziția a 5-a a clasamentului după ce în ultimele două partide a suferit înfrângeri categorice. Echipa oaspete a avut cea mai slabă ofensivă dintre primele 6 clasate. CSU Craiova este obligată să câștige acest meci pentru a avea șansa să joace finala cu trofeul pe masă. Andrei Ivan și compania vor avea la acest meci și sprijinul a mii de suporteri olteni care anunță că vor face deplasarea pentru acest meci.  În Craiova s-ar crea o emulație și mai mare în jurul echipei dacă ar reuși calificarea. Partida este una de totul sau nimic pentru formația din Craiova. Dacă vom avea acest eveniment pe biletul zilei vom urmări meciul cu un interes mai ridecat. Acest meci poate fi jucat doar el au combinat cu alte meciuri pe biletul zilei.