Biletul Zilei: Voluntari vs Concordia Chiajna

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei FC Voluntari vs Concordia Chiajna
FC Voluntari - Concordia Chiajna
1
5.00
X
4.00
2
1.50

Lupta pentru evitarea retrogradării este tot mai acerbă în Liga 1. Înainte de această ultimă etapă nu se știu echipele care vor retrograda, merg la baraj, sau vor evolua și sezonul viitor în prima ligă. Toate partidele din play-out vor începe de la ora 21:00. Voluntariul nu mai are griji pentru aceast ultim meci dar pentru Concordia Chiajna este un meci capital privind viitorul echipei.Oaspeții de astăzi se află în luptă cu Poli Timișoara și Pandurii Târgu Jiu pentru un singur loc ce asigură mențirea directă în viitorul sezon al Ligii 1. Acest meci în care miza foarte mare își va spune cuvântul nu ar trebui să liupsească de pe biletul zilei.

FC Voluntari se află la finalul unui sezon surprinzător chiar și pentru ei. Au reușit să câștige primul trofeu din istoria clubului, Cupa României, după ce au învins în finală pe Astra Giurgiu. Voluntariul poate primi dreptul de a participa și în cupele europene, ceea ce este o realiare foarte mare. În acest play-out ocupă poziția a 3-a cu 37 de puncte obținute până acum. Pentru echipa lui Claudiu Niculescu ofensiva este principala armă. Gazdele au reușit să înscrie de 17 ori, find cel mai bun atac din palay-out. Forma de moment a Voluntariului este una foarte bună obținând două victorii și un rezultat de egalitate în ultimele trei etape. Înainte de a plasa biletul zilei este important să citești analizele noastre publicate pe site.

Concordia Chiajna are nevoie de victorie și apoi să aștepte rezulatele celorlalte meciuri din această etapă. Oaspeții sunt  în  acest moment pe poziția a7-a la egalitate cu Poli Timișoara și la un punct în spatele Panduriilor din Târgu Jiu. Cei de la Chiajna au cea mai slabă defensivă cu 18 goluri primite.  În ultima etapă au obținut un suces cu 2-1 în fața celor de la FC Botoșani. Pentru biletul zilei de astăzi vom miza pe dorința celor de la Chiajna de a se salva de la retrogradare. Consider că vor da totul pentru un success astăzi. Cota pe care o au cei de la Chiajna pentru o victorie este 1,50. Acest pronostic îl putem adăuga pe biletul zilei pentru a ne suplimenta câștigul.