Biletul zilei: Voluntari vs Chiajna

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
FC Voluntari - Concordia Chiajna
1
2.33
X
3.05
2
3.20

Până la finala UEFA Champions League pe care o așteptăm cu nerăbdare trebuie să ne aruncăm privirea și asupra meciurilor din Liga 1. Jocurile din play-off vin cu o încărcătură din ce în ce mai mare deoarece în joc este evitarea retrogradării. Astăzi pe stadionul Anghel Iordănescu, FC Voluntari va primi vizita celor de la Concordia Chiajna. Meciul este unul foarte important, mai ale spentru cei de la Voluntari pentru că dacă vor suferi o nouă înfrângere se po îndepărta de îndeplinirea obiectivului. Trei din ultimele patru meciuri directe dintre cele două echipe s-au încheiat cu un singur gol marcat. Astăzi ne așteptăm la un nou meci echilibrat. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă ce merită jucată pentru a avea un profit mai mare.

FC Voluntari are nevoie disperată de puncte pentru că oricând Poli Timișoara poae obține o victorie și astfel să arunce gazdele de astăzi pe un loc retrogradabil. Elevii lui Adrian Mutu încep acest meci de pe poziția a șasea a clasamnetului, care în acest moment duce la baraj. Până acum au acumulat 24 de puncte, având unul singur peste cei de la Poli Timișoara. Voluntari are trei înfrângeri în ultimele patru etape disputate. Privind în urmă forma de moment poate fi un motiv de îngrijorare.  Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 3.05.

Concordia Chiajna pare a fi scăpat de orice fel de griji pentru retrogradare. Se pare că pentru cei de la Chiajna decizia de a îl pune pe banca tehnică pe Ionuț Badea, a fost una foarte bună. Chiajna are trei victorii și o singură înfrângere în ultimele cinci etape ceea ce este un bilanț foarte bun. Cu 29 de puncte acumulate ei ocupă poziția a patra a clasmanetului din play-out. În deplasare oaspeții partidei de astăzi vin după trei victorii, iar două dintre acestea au fost obținute fără gol primit. Chiar dacă astăzi poate apărea lipsa motivației pentru ei noi credem că un rezultat de egalitate tot vor încerca să facă. Biletul zilei poate fi o sură de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază pe biletul zilei oferit de noi, zilnic, pentru a câștiga la pariuri sportive.