Biletul zilei: FC Voluntari vs Concordia Chiajna

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
FC Voluntari - Concordia Chiajna
1
2.15
X
3.15
2
3.50

Ultimul meci ce se va disputa în turul campionatului este întâlnirea dintre FC Voluntari și Concordia Chiajna. Acest meci se anunță unul doarte echilibrat deoarece ambele echipe traversează o formă aproximativ la fel. Chiar dacă diferența dintre cele două echipe este de patru puncte și două locuri în clasament nu pitem spune că o echipă este favorită clară. Orice rezultat este posibil la finalul celor 90 de minute de astăzi. Pentru biletul zilei la pariuri sportive sperăm să fim inspirați în momentul alegerii pronosticului și să fie unul câștigător.

FC Voluntari este cotată cu șanse mai mari decât adversara sa din această seară la cele trei puncte puse în joc. Gazdele ocupă poziția a noua a clasamentului cu 15 puncte acumulate. Elevii lui Claudiu Niculescu traversează o formă destul de bună în acest moment. În ultimele patru etape au obținut două victorii, un egal și au suferit o singură înfrângere. Rezultatul de egalitate a venit chiar în ultima etapă disputată la finalul partidei în fața celor de la CSU Craiova care s-a încheiat cu scorul de 1-1. Pentru cei de la Voluntari victoria este foarte importantă astăzi deoarece dacă vor câștiga vor putea să ajungă chiar pe poziția a șasea, de play-off. În jocurile considerate pe teren propriu cei de la Voluntari au un golaveraj de opt goluri marcate și tot atâtea primite. Pronosticul pentru biletul zilei la pariuri sportive va fi pe o victorie a gazdelor.

Concordia Chiajna se descurcă foarte bine după plecarea antrenorului Vasile Miriuță. În ultimele două etape oaspeții din această seară au obținut tot atâtea victorii. Se pare că noul antrenor Ion Moldovan a reușit să găsească formula câștigătoare. Echipele pe  care le-au învins sunt Sepsi și Dinamo. În present Concordia ocupă poziția a 11-a a clasamentului cu 11 puncte acumulate. Ca și anul trecut se pare că și în acest sezon oaspeții vor avea problem cu retrogradarea. Acum au două puncte în plus față de Gaz Metan Mediaș care ocupă prima poziție retrogradabilă. Am ales acest pronostic pentru biletul zilei deoarece considerăm că FC Voluntari are de partea sa valoarea jucătorilor care pot face diferența oricând cu o execuție. Biletul zilei dacă va fi câștigător ne va aduce o cotă de peste doi.