Biletul zilei: FC Voluntari vs Chindia Târgoviște

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
FC Voluntari - Chindia Târgoviște
1
1.45
X
4.00
2
7.50

Cupa Mondială se apropie cu pași repezi dar noi revenim la Liga 1 cu meicul de baraj care ne va face să cu noaștem configurația finală a viitorului sezon. Pentru ultimul loc disponibil în Liga 1 se vor lupta în dublă manșă FC Voluntari și Chindia Târgoviște. Ne așteptăm la o dublă manșă foarte interesantă în care ambele formații vor lupta până la ultima picătură de energie. Primul meic va avea loc în această seară la Voluntari urmând ca returul să aibă loc peste câteva zile la Târgoviște. Miza acestui meci își va putea pune amprenta și pste joc. Acest prim meci este unul foarte interesant deoarece ambele echipe își doresc un rezultat foarte bun. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă foarte avantajoasă.

FC Voluntari pornește din postura de favortiă la acest baraj. De când se joacă baraj în Liga 1 niciodată echipa din liga 1 nu l-a pierdut. Ilfovenii au terminat ultimul sezon din Liga 1  pe poziția a 12-a după ce in ultima etapă au fost foarte aproape de retrogradarea direct. Elevii lui Adrian Mutu trec printr-o perioadă foarte slabă. Ultimul success al lor în Liga 1 a venit la începutul lunii mai. De atunci au mai trecut șase etape în care ei nu au reușit să mai simtă gustul succesului. Astăzi pe biletul zilei la pariuri vom merge pe o victorie a Voluntariului.

Chindia Tărgoviște încearcă imposibilul. Oaspeții partidei de astăzi vor dori să facă un rezultat bun pentru meciul retur care va avea loc pe propriul stadion. Chindia vine la acest baraj după ce a terminat sezonul trecut din Liga a doua pe poziția a treia a clasamnetului. Ei au făcut un sezon foarte bun dar totuși au fost la o distanță destul de mare față de primele două poziții ocupate de Hermannstadt și Dunărea Călărași. De la mijlocul luniii aprilie cei de la Chindia nu au mai suferit nici o înfrângere în Liga a doua ceea ce este foarte bien pentru ei și înseamnă că au o șansă nesperată. Pe biletul zilei de astăzi vom merge pe o victorie a Voluntariului deoarece evoluează pe teren propriu și sunt echipa mai experimentată. Pariază cu biletul zilei și pe termen lung o să  realizezi un profit consistent.