Biletul zilei: FC Voluntari vs Astra Giurgiu

Recomandarea noastră: x

Biletul FC Voluntari - Astra Giurgiu
FC Voluntari - Astra Giurgiu
1
2.60
X
3.25
2
2.70

Începem spectaculos săptămâna cu ultimul meci al etapei secunde. Ambele echipe sunt în formă în acest început de sezon și nu putem spune că este o echipă care să fie favorită la victorie în acest joc. Acest meci este între două echipe ce vor reprezenta România în cupele europene în această vară. Chiar dacă au obținut rezultate total diferite în prima etapă astăzi ambele pot spera la victorie și automat la cele 3 puncte. Ținând cont că acest astăzi oferta la pariuri sportive este una destul de restrânsă, meciul nu ar trebui să ne lipsească de pe biletul zilei.

FC Voluntari a pierdut în prima etapă în fața FCSB-ului  cu scorul de 2-1. Steliștii au însris în acel joc in minutele de prelungire și astfel și-au adjudecat punctele puse în joc. În această săptămână la gazde a existat un scandal destul de mare între Adrian Bălan și Claudiu Niculescu. Niculescu este antrenorul echipei în timp ce Adrian Bălan este cel mai bun marcator al echipe. Acest conflict s-a soldat cu excluderea jucătorului pe o perioadă nedeterminată. Ultimele luni au fost de vis pentru cei de la Voluntari. Ei s-au impus în finala Cupei României pentru ca apoi să câștige și Supercupa României în finală cu Viitorul. Pontul pentru biletul zilei este destul de greu de ghicit pentru că echipele sunt de  certă valoare.

Astra Giurgiu vine cu un moral foarte bun la acest joc după ce s-au calificat în turul trei al UEFA Europa League. Astra a trecut de Zira în turul secund după o victorie cu 3-1 pe teren propriu  și 0-0 în deplasare. În turul trei au vor întâlni pe ucrainienii de la Oleksandria. În Liga 1 cei de la Giurgiuau învins în prima etapă pe Sepsi Sfântu Gheorghe cu scorul de 1-0. Acel meci a fost dominat în cea mai mare parte de giurgiuveni care puteau câștiga la un scor mult mai mare.  Pontul pentru biletul zilei de astăzi este un rezultat de egalitate. Această cotă este una mare și poate fi jucată în format single pe biletul zilei pentru a ne crește șansele de reușită.