Biletul zilei: FC Viitorul vs Poli Iași

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
FC Viitorul - Poli Iași
1
1.41
X
4.40
2
7.50

Play-off-ul Ligii 1 continuă cu meciuri foarte interesante. Mai sunt doar două etape de disputat până la finalul sezonului dar acum echipele vor încerca să își mai salveze din acest sezon dacă se poate. O întâlnire foarte importantă și interesantă în același timp va avea loc astăzi la Ovidiu, unde Viitorul va primi vizita celor de la Poli Iași. Cele două formații sunt ultimele în clasament. Dacă Poli Iași nu mai poate să urce în clasament indifferent de rezultatele acestui final de sezon, Viitorul poate ajunge chiar pe poziția a treia cu un rezultat de egalitate. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți acest articol.

FC Viitorul este favorită la victorie în acest meci. Chiar dacă elevii lui Gică Hagi nu sunt în cea mai bună formă ei au șanse mari să obțină cele trei puncte în acest meci. Viitorul a acumulat până în acest moment 32 de puncte cu care ocupă poziția a cincea a clasamentului. O victorie pentru gazdele partidei de astăzi este foarte importantă deoarece îi va duce cel puțin pentru moment pe poziția a doua a clasamentului. Viitorul nu a reușit nici o victorie în ultimele patru meciuri disputate, timp în care au obținut doar trei puncte. Pronosticul pentru biletul zilei de atsăzi va merge pe o victorie a celor de la Viitorul.

Poli Iași a reușit să fure prima șansă la titlu a FCSB-ului, prin victoria obținută cu scorul de 1-0 chiar în fața acestora. Poli Iași este ultima echipă a clasamentuluo. Ei au reușit în acest play-out să obțină doar 24 de puncte. Sunt echipa care au cea mai slabă defensivă. Ei au reușit în acest play-off să primească 16 goluri ceea ce este foarte mult. Ofensiva este și ea una foarte slabă. Oaspeții partidei de astăzi au marcat doar de patru ori în cele opt meciuri din play-off. Trebuie să notăm faptul că au marcat atunci când au avut nevoie în fața CFR-ului șia a FCSB-ului. Chiar dacă astăzi prima șansă la victorie aparține celor de la Viitorul ne putem aștepta la orice. Biletul zilei ne poate aduce un câștig suplimentar de pe urma acestei partide. Pariază în fiecare zi și câștigă doar cu biletul zilei la pariuri sportive.