Biletul zilei: FC Torino vs Napoli

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
FC Torino - Napoli
1
5.10
X
3.90
2
1.66

Napoli are doar variant celor trei puncte în partida de astăzi contra celor de la FC Torino. Meciul de asrăzi se anunță unul foarte complicat pentru napoletani, ținând cont de foarma pe care o traversează dar și de faptul că gazdele sunt o echipă incomodă ce pot încurca pe oricine în orice moment. Acest meci contează pentru etapa cu numărul 17 din Serie A. Am ales acest meci pentru biletul zilei la pariuri sportive pentru că noi considerăm că are șanse mari de reușită.

Torino nu mai are sezonul foarte bun cum a fost cel trecut. Toro ocupă acum o poziție la mijlocul clasamentului, mai exact poziția a noua. Gazdele partidei din această seară au acumulat 23 de puncte. În ultimele cinci partide nu au suferit nicio îndrângere. Ceea ce este interesant în aceste ultime cinci meciuri este faptul că patru dintre aceste jocuri s-au încheiat la egalitate. În ultima etapă disputată au obținut o victorie de moral pentru că au reușit să învingă cu scorul de 3-1 pe Lazio Roma. Pe teren propriu torinezii au o singură victorie în ultimele cinci meciuri disputate. Defensiva dar și ofensiva gazdelor sunt foarte echilibrate. Ei au reușit să înscrie de 22 de ori, dar au și primit tot atâtea goluri. Astăzi, pentru biletul zilei la pariuri sportive, Torino nu este favorită dar trebuie să ținem cont de faptul că oricând poate produce o surpriză.

Napoli a scăzut puțin ritmul și acest lucru se vede în rezultatele obținute în ultimele două etape. Napoletanii au acumulat doar două puncte în aceste două meciuri, ceea ce este destul de puțin pentru o candidată la titlul d ecampioană în Serie A. După eliminarea din UEFA Champions League a oaspeților, nu le-a rămas decât să se axeze doar pe campionat. Napolletanii sunt pe poziția a doua a clasamentului după ce au acumulat 39 de puncte. Sunt la un singur punct de prima poziție ocupată de Inter Milano. Biletul zilei va avea o cotă de 1.66, una care nouă ni se pare foarte avantajoasă. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile noastre.