Biletul zilei: FC Torino vs Inter

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
FC Torino - Inter
1
3.75
X
3.40
2
2.04

Chiar dacă astăzi este o zi specială de sărbătoare meciurile de fotbal din Europa și din România nu au pauză. Sportul rege continuă să ne ofere și în această perioadă când este una dintre cele mai importante sărbători ale creștinătăți. Astăzi în Serie A avem un joc foarte interesant între FC torino care va primi vizita celor de la Inter Milano. Între cele două formații diferența este una destul de mare dar faptul că ambele echipe se aflîîntr-o formă bună, poate fi un motiv pentru care sperăm la spectacol. Meciul tur dintre cele două echipe s-a încheiat cu scorul de 1-1. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un câștig important de pe urma acestei partide.
FC Torino se află într-o ușoară scădere față de sezonul trecut care a fost unul foarte bun pentru formația gazdă. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a zecea a clasamentului, fiind exact la mujloc. În acest sezon ei au reușit să acumuleze 42 de puncte. Ultimele două meciuri au arătat echipa Torineză într-o formă de invidiat. În ultimele două etape o obținut două victorii în care a marcat de foecare dată patru goluri, iar un meci a fost câștigat la zero. Torino se anunță un adversar foarte dificil pentru Inter Milano. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă de 2.04.
Inter Milano se află în revenire de formă în ultima perioadă în care nu a mai cunoscut gustul înfrângerii. Elevii antrenați de Spaletti sunt pe poziția a patra a clasamentului după ce au reuțit să acumuleze 59 de puncte. Pentru Inter Obiectivul pentru acest final de sezon este să rămână între primele patru pentru a juca sezonul viitor în UEFA Champions League. Inter are nevoie de puncte deoarece la doar două puncte în spate este Lazio care le amenință poziția. Oaspeții partidei de astăzi nu au pierdut în ultimele cinci partide disputate și astăzi au șanse să continue aceatsă serie. În ultima etapă au remizat contra celor de la AC Milan scor 0-0 după ce au ratta foarte multe ocazii clare de a marca. Biletul zilei va merge pe o victorie a nerazurrilor deoarece sunt echipa care are nevoie mai mare de puncte. Pariază în fiecare zi biletul zilei de pe site-ul Beturi.ro și o să realizezi profit pe termen lung.