Biletul zilei: FC Steaua București vs FC Voluntari

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei FC Steaua Bucuresti vs FC Voluntari
FC Steaua București - FC Voluntari
1
1.38
X
4.30
2
8.50

Astăzi a venit rândul vicecampioanei din stagiunea precedentă să debuteze în noua ediție a Ligii 1. FCSB și Voluntariul se vor întâlni în cel mai așteptat meci al acestei etape astăzi cu începere de la ora 21:00. Foarte multă lume și dorește să vadă pe Steaua la lucru în actuala componență. În acest meci se pare că Voluntariul va fi o nucă tare pentru steliști care este posibil să aibă bătăi de cap cu adversarii din acets meci. Steliștii sunt favoriți să își treacă în cont primele trei puncte ale sezonului iar pentru biletul zilei vom miza pe o victorie a gazdelor.

FCSB este destul de mult schimbată față de finalul sezonului trecut. Laurențiu Reghecampf a fost înlocuit cu Nicolae Dică. Si la nivelul lotului de jucători au efectuate schimbări. S-a renunțat la Tamaș, Moke, Boldrin dar au fost aduși alți jucători pentru a-i înlocui. Lista venirilor este una destul de lungă la FCSB. Au venit destul de mulți jucători dar cei mai importanți sunt Budescu, Texeira, Junior Morais și Larie.  Steliștii pornesc la drum cu speranțe foarte mari, în care nu concep să mai piardă titlul de campioană încă o dată. Roș-albaștrii vor evolua și pe plan european în UEFA Champions League în turul trei preliminar unde vor întâlni pe Viktoria Plzen. Cota pe care o are FCSB la victorie este de  1.38, fiind foarte bună de a o adăuga pe biletul zilei.

FC Voluntari traversează cea mai bună perioadă din istoria clubului. După ce au încheiat sezonul trecut cu un trofeu, Cupa României, sezonul acesta au câștigat Supercupa României. În Supercupă au învins campioana din stagiunea precedentă, Viitorul Constanța. Aceste două trofee sunt primele în vitrina echipei gazde. Așa cum era de așteptat Claudiu Niculescu a fost confirmat în funcția de antrenor principal. Voluntariul a câștigat una dintre ultimele trei partide directe dintre cele două echipe. Jucătorii oaspeți nu vor avea ce să piardă în acest meci așa că vor juca un fotbal spectaculos încercând să profite cât mai mult de ocaziile pe care le vor avea. Acest meci pe biletul zilei la pariuri sportive trebuie jucat în combinație cu alte evenimente. Biletul zilei la pariuri sportive poate fi o sursă de câștig dacă citești argumentările specialiștilor din echipa noastră.