Biletul Zilei: FC Steaua București vs CSU Craiova

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei FCSB vs CSU Craiova
FC Steaua București - CSU Craiova
1
1.62
X
3.70
2
5.50

Primul mare derby al sezonului se va disputa astăzi pe Arena Națională. FCSB va primi vizita Craiovei astăzi de la ora 21:00. Acest joc găsește cele două echipe la mijlocul dublelor europene în care sunt angrenate cele două formații. În urma declarațiilor venite din partea celor două adversare niciun dintre ele nu va ignora acest meci și își va dori obținerea celor trei puncte puse în joc. Am aleste să jucăm acest meci pe biletul zilei pentru a avea o motivație în plus pentru acest derby al Ligii 1.

FCSB și-a dezamăgit puțin suporterii la mijlocul săptămânii la finalul meciului cu Viktoria Plzen care s-a terminat la egalitate, scor 2-2. Totuși steliștii privesc cu încredere meciul de la Plzen pentru că păstrează șanse în continuare pentru calificarea mai departe. În Liga 1 FCSB a început foarte bine șio s-a instalat la conducere după doar două etape în care a obținut maxim de puncte. Roș-albaștrii au învins pe FC Volutari în prima etapă cu scorul de 2-1, pentru ca în al doilea meci al sezonului să câștige la Timișoara cu scorul de 1-0. O veste foarte proastă pentru suporterii steliști este accidentarea lui Constantin Budescu, care sigur nu va evolua în acest joc. Steliștii chiar dacă probabil sunt cu gaândul la meciul de la Plzen vor încerca să obțină cele trei puncte și astăzi și pornesc favoriți la victorie și noi vom adăuga meciul pe biletul zilei la pariuri sportive online.

CSU Craiova chiar dacă a fost învinsă joi de AC Milan cu 1-0, oltenii au făcut un joc foarte bun și astfel vin cu un moral foarte bun pe Arena Națională. În Liga 1 oaspeții au început foarte bine și au câștigat 2-0 în fața celor de la Poli Iași. Pasul greșit pentru Craiova a venit în cea de-a doua etapă când au reușit doar o remiză contra Concordiei Chiajna 1-1. Bucureștenii sunt favoriți astăzi și pentru că în ultimele cinci partide directe au învins pe CSU Craiova de fiecare dată. Sperăm să asistăm la un joc disputat așa cum ne-au obișnuit echipele în ultimele dueluri. Cot ape care vom miza astăzi pentru biletul zilei la pariuri sportive online este de 1.62. Dacă vom câștiga și acest meci de pe biletul zilei este aproape sigur că vom avea un profit consistent în ultima perioadă.