Biletul zilei: FC Porto vs Sporting

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
FC Porto - Sporting
1
1.67
X
3.55
2
5.30

Este început de week-end dar derby-urile la nivelulcampionatelor din Europa continuă. Astăzi trebuie să ne aruncăm privirea Portugaliei care ne programează astăzi un meci foarte important în lupta pentru titlul. Pe Dragao, FC Porto va primi vizita echipei Sporting Lisabona. Acest meci este văzut ca o finală pentru titlul deoarece o victorie a gazdelor le-ar asigura o șansă foarte mare la titlul de campioană. Cele două formații ne-au oferit derby-uri foarte strânse în ultima perioadă. În ultimele trei jocuri directe diferența de goluri dintre cele a fost de cel mult un gol și doar una dintre echipe a reușit să marcheze. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți articolele publicate pe site-ul Beturi.ro. Acest meci se dispută aastăzi deoarece ambeel echipe vor avea săptămâna viitoare meciuri în competițiile europene.

FC Porto începe acest meci din postura de lider al clasamentului. Gazdele partidei din această seară s-ar mulțumi putem spune și cu un rezultat de egalitate. Porto domină acest sezon atât din punct de vedere al ofensivei cât și al defensivei. Ei au reușit să marcheze de 66 de ori și au primit doar 12 goluri. Ei vin după cinci victorii în ultimele cinci partide, toate câștigate la minim două goluri diferență. Porto cu 64 de pucnte are un avans de cinci puncte față de adversara de astăzi și de Benfica, echipe aflate la egalitate de puncte. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la FC Porto.

Sporting va încerca să obțină cele trei puncte și să rămână în cursa pentru titlul de campioană. Oaspeții partidei din aceatsă seară sunt la egalitate de puncte 59 cu Benfica pe poziția a doua. Cel de la Sporting vin după trei victorii obținute în ultimele trei etape. Totuși în unele dintre aceste meciuri au avut oarecare problem deoarece au fost câștigate la un singur gol. Pentru meciul din această seară din tabăra oaspeților vor lipsi Martins, Petrovic și Podence. Singura variant pentru Sporting este victoria în aceatsă seară, orice alt rezultat nu i-ar avantaja. Biletul zilei ne poate aduce o sumă important ă de câștigat de pe urma acestui joc. Pariază în fiecare zi cu echipa Beturi.ro și la sfârșitul unei periaode mai lungi cu biletul zilei o să ai profit.