Biletul zilei: FC Porto vs Liverpool

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
FC Porto - Liverpool
1
3.10
X
3.50
2
2.40

După ce aseară am asistat la două partide care ne-au ținut cu sufletul la gură, astăzi a venit rândul altor echipe să facă spectacol. La mijlocul fiecărei săptămâni UEFA Champions League vine cu meciuri din ce în ce mai spectaculoase. Astăzi o parte din atenția noastră se va îndrepta spre Portugalia, acolo unde FC Porto va primi vizita celor de la Liverpool. Aceasta este o optime de finală deschisă oricărui rezultat, suspansul putându-se prelungi chiar până în ultimele minute ale returului. Cele două echipe traversează o formă destul de bună astfel că astăzi putem spera la un spectacol interesant. Biletul zilei la pariuri ne va aduce un câștig substanțial de pe urma acestei seri din UEFA Champions League.

FC Porto pare într-o formă foarte bună în ultima perioadă. În Portugalia a obținut trei victorii în ultimele trei partide dar trebuie să ținem cont că adversarii întâlniți nu se ridică la nivelul celor de la Liverpool. În grupele UEGA Champions League, gazdele partidei din această seară au încheiat pe poziția a doua o grupă care a fost câștigată de Besiktas și din care au mai făcut parte RB Leipzig și AS Monaco. În ultimele două meciuri disputate acasă în Liga Campionilor, portughezii au reușit să își treacă în cont victoria. Biletul zilei de astăzi va avea ca pronostic un meci destul de echilibrat între cele două formații astfel că vom avea o cotă mare.

Liverpool este favorită să obțină calificarea la sfârșitul meciului retur. Totuși este aproape sigur că oaspeții vor avea un meci greu astăzi. Cormoranii sunt neînvinși în ultimele trei runde, timp în care au obținut două victorii. Elevii lui Jurgen Klopp vin din postura de câștigătoare a grupei B din care au mai făcut parte Sevilla, Sparta Moscova și Maribor. Oaspeții de astăzi nu au suferit nici o înfrângere în acest sezon în UEFA Champions League. Astăzi va fi foarte greu pentru una dintre cele două echipe să se distanțeze pe tabela de marcaj deoarece vor dori să păstreze șanse pentru returul de pe Anfield. Biletul zilei va avea ca și pronostic un reuzltat de egalitate pentru acest meci. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.