Biletul zilei: FC Porto vs Benfica

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
FC Porto - Benfica
1
1.75
X
3.45
2
4.70

Fotbalul portughez ne propune un meci foarte important în acest început de week-end. În cadrul rundei cu numărul 13 derby-ul este întânirea la care facem și noi referire dintre FC Porto și Benfica Lisabona. Acest meci găsește cele două echipe într-o formă foarte bună. Ele sunt pe prima și a treia poziție a clasamentului și sunt despărțite de numai 3 puncte. O victorie astăzi este foarte importantă pentru oricare dintre cele două formații, dar trebuie să ținem cont și de faptul că acest joc este deschis oricărui rezultat. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați nuami dacă citiți acest articol.

FC Porto începe acest meci de pe prima poziție a clasamentului. Gazdele au un bilanț foarte bun în acest sezon reușind să acumuleze 32 de puncte. Ei au două puncte avans față de cei de la Sporting și 3 față de adversarii din această seară. Alături de cei de la Sporting nu au simțit gustul înfrângerii în acest sezon din prima ligă de fotbal a Portugaliei. După cifrele pe care le au putem spune că domină acest sezon deoarece au cea mia bună ofensi vă cu 31 de goluri amrcate dar și cea mai bună defensivă cu doar cinci goluri primite. Pe teren propriu FC Porto are șase victorii din șase meciuri disputate. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la FC Porto.

Benfica are și ea un sezon foarte bun și chiar poate spera la câștigarea titlului. Pentru acest lucru are nevoie de o victorie în această seară. Cei de la Benfica ocupă poziția a treia a clasamentului cu 29 de puncte acumulate. Ofensiva echipei este și ea una foarte bună deoarec în cele 12 etape ce s-au disputat a reușit să marcheze de 29 de ori. Oaspeții din această seară au un moral foarte bun după ultimile partide disputate. Ei vin după patru victorii în ultimele patru meciuri. Mai mult în ultimul meci au reușit să îi învingă pe cei de la Setubal cu scorul de 6-0. Chiar dacă au un moral foarte bun astăzi le va fi foarte greu sa obțină cele trei puncte ținând cont de ce adversar vor întâlni. Biletul zilei va avea o cotă de 1.75. Biletul zilei ne poate aduce un câștig important de pe urma meciurilor din aceatsă seară.