Biletul zilei: FC Porto – Juventus

Rezultatul Nostru Recomandat: X

Miercuri seara se dispută ultimele meciuri tur ale primei faze eliminatorii ale Champions League. Duelul serii se va disputa în Portugalia, între FC Porto şi campioana Italiei, Juventus. Meciul este unul echilibrat, partida fiind deschisă oricărui rezultat. Casele de pariuri o dau ca uşoară favorită pe Juventus. Un pariu pe o victorie a italienilor poate aduce o cotă în jur de 2.20 pe biletul zilei.

Porto are cea mai bună apărare din Portugalia

Echipa antrenată de Nuno Espirito Santo se află într-o bătălie aprigă pentru titlu în Portugalia. Cu 12 etape înainte de final, ei se află pe locul doi la un singur punct în spatele liderului Benfica. Succesul lui FC Porto din acest sezon se bazează în primul rând pe forţa lor defensivă. Porto are cele mai puţine goluri primite atât în campionatul intern, cât şi în cele şase meciuri disputate din faza grupelor Champions League. Dacă alegeţi pariul că Juventus nu va înscrie pentru biletul zilei, puteţi prinde o cotă mai mare de 2.50.

Torinezii domină întrecerea internă pentru al cincelea an consecutiv. Echipa lui Allegri se află în fruntea clasamentului din Seria A cu un avans consistent de şapte puncte peste AS Roma. Juventus are o mare foame de glorie europeană după finala pierdută în faţa Barcelonei acum doi ani. Cu fotbalul italian la picioare, torinezii mai trebuie să demonstreze doar în Champions League că sunt capabili să ridice trofeul. Dacă vă place să jucaţi pariuri lungi, Juventus are o cotă de 12 la câştigarea trofeului. O asemenea cotă nu este de ignorat pentru biletul zilei, mai ales că torinezii sunt cu siguranţă printre cele mai puternice echipe din competiţie.

Deşi portughezii formează o echipă deosebit de puternică, Juventus este favorită clară la calificare. Cu meciul retur pe teren propriu, echipa lui Allegri pare că are mai multe atuuri de partea sa. Un pariu destul de sigur pentru biletul zilei ar fi acela pe o calificare a lui Juventus în sferturile de finală. Casele de pariu oferă cote în jur de 1.30 pentru acest eveniment.