Biletul zilei: FCSB vs Viitorul

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
FCSB - Viitorul
1
1.64
X
3.50
2
5.75

Play-off-ul din Liga 1 continuă cu meciuri foarte importante de la o etapă la alta. După ce în acest sfârșit de săptămână am asistat la victoriile celor de la CFR Cluj și CSU Craiova a venit rândul celor de la FCSB să își treacă în cont cele trei puncte. Ei vor aea unul dintre cele mai grele partide în fața campioanei din sezonul trecut Viitorul. În cele două meciuri dispuatte până acum în acest sezon a câștigat de fiecare dată formația gazdă și în ambele meciuri a marcat o singură echipă. Astăz ne așteptăm la un joc foarte frumos în care cele două echipe or face totul pentru a își trece în cont cele trei puncte. Biletul zilei la pariuri sportive online ne a aduce o cotă foarte bună pentru acest meci.

FCSB pornește în calitate de faorită la victorie astăzi. Este foarte important ca elevii lui Nicolae Dică să înceapă cu dreptul acest play-off. După victoria de aseară a Craiovei, FCSB a coborât pe poziția a treia a clasamentului. Gazdele partidei de astăzi au o singură victorie în ultimele trei mecirui disputate în toate competițiile. După declarațiile jucătorilor gazdă ei își doresc foarte mult titlu iar pentru acest lucru au nevoie de trei puncte astăzi pentru a nu pierde teren în fața celorlalte adversare. Biletul zilei la pariuri sportive online va merge pe victoria celor de la FCSB în această seară pentru care avem o cotă foarte bună.

Viitorul își dorește cele trei puncte pentru a încerca să repete performanța din sezonul trecut. Cu 22 de pucnte după ce au fost înjumătățite, Viitorul este pe poziția a patra a clasamentului. Elevii lui Gheorghe Hagi au trei victorii în ultimele trei meciuri din Liga 1 și în acest an n au suferit nicio înfrângere. Ne așteptăm ca oaspeții să lupte pentru a își trece în cont cele trei puncte puse în joc. În ultimele șapte meciuri directe Viitorul nu a reușit să câștige în deplasare contra celor de la FCSB, dar astăzi este posiil orice rezultat. Pariază în fiecare zi c echipa noastră care pe termen lung îți oferă profit doar cu biletul zilei. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.