Biletul zilei: FC Copenhaga vs Horsens

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
FC Copenhaga - Horsens
1
1.27
X
5.75
2
11.00

Superliga din Danemarca se află în fața unei noi stagiuni. În acest week-end a început un nou sezon. Meciurile primei runde cintinuă și astăzi cu noi partide foarte interesante. În această seară de la ora 19:00, FC Copenhaga va primi vizita celor de la Horsens. Ne așteptăm la un meci interesant și spectaculos în același timp între cele două formații deoarece în trei din ultimele cinci meciuri directe s-au marcat cinci goluri. În această seară în debutul noului sezon sperăm să asistăm la un meci asemănător deoarece Superliga din Danemarca produce meciuri foarte spectaculoase, etapă de etapă. FC Copenhaga a câștigat ultimele două meciuri directe dintre cele două formații astfel că au avantajul moral de partea lor. Biletul zilei la pariuri poate fi o sursă de venit dacă ți cont de pronosticurile noastre.

FC Copenhaga pornește ca favoriă în acest meci. Gazdele partidei de astăzi trebuie să pornească în noul sezon cu dreptul și să obțină cele trei puncte. Sezonul trecut FC Copenhaga l-a încheiat pe poziția a patra iar de la acest sezon se așteaptă mult mai mult. Gazdele partidei de astăzi au început sezonul puțin mai devreme. La mijlocul săptămânii trecute au disputat partida tur din turul întâi al preliminariilor UEFA Europa League. În acel meci Copenhaga a învins cu scorul de 1-0 și are prima șansă la calificarea mai departe. Biletul zilei la pariuri na va aduce o cotă de 1.27 pe o victorie a gazdelor.

Horsens este cotată cu a doua șansă în acest meci dar este genul de echipă care poate produce o surpriză în orice moment. Sezonul trecul oaspeții partidei de astăzi l-au încheiat pe poziția a șasea din play-off. În meciurile de pregătire din această vară cei de la Horsens au disputat șase partide amicale. Au început cu un rezultat de egalitate după care au venit două victorii. După ce au  reușit să câștige cele două partide a urmat o serie de trei înfrângeri. Acest lucru ne arată că nu sunt într-o formă foarte bună în acest seozn și îi poate costa în primele etape. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi în fiecare zi pe pronosticurile oferite de echipa noastră Beturi.ro. Pe biletul zilei astăzi am ales să mergem pe o victorie a celor de la FC Copenhaga.