Biletul zilei: FC Botoșani vs Viitorul

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
FC Botoșani - Viitorul
1
1.50
X
3.65
2
7.00

Povestea Cupei României merge mai departe. Noua ediție a Cupei României a ajuns în faza sferturilor de finală și practic de aici meciurile încep să fie din ce în ce mai interesante. Una dintre cele mai interesante partide a optimilor de finală este întâlnirea din Moldova dintre FC Botoșani și Viitorul. Acest meci este un derby în acest sezon al Ligii 1 deoarece ambele echipe ocupă în acest moment o poziție de play-off. În acest meci tehnicienii celor două echipe ar putea să își menajeze unii jucători, dar totuși să nu uităm ca această competiție este cel mai ușor traseu către un trofeu. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă de 1.50.

FC Botoșani surprinde în acest sezon prin rezultatele foarte bune pe care le obține. În faza șaisprezecimilor de finală formația din Moldova a trecut de o altă formație din Liga 1, CFR Cluj cu scorul de 2-1. Astăzi Botoșani este cotată de casele de pariuri ca fiind favorită la victorie și automat la calificarea mai departe în sferturile de finală. În Liga 1 gazdele sunt pe poziția a patra la un singur punct de podium. Moralul gazdelor este unul foarte bun deoarece vin după o victorie cu scorul de 1-0 în fața echipei CSU Craiova. În ultimele opt meciuri moldovenii sunt neînvinși. Pronosticul pentru biletul zilei va fi pe o victorie a gazdelor.

Viitorul este într-o revenire vizibilă de formă. În șaisprezecimile de finală ale Cupei României au trecut fără mari probleme de Metalul Reșița cu scorul de 4-2. În Liga 1 Viitorul ocupă poziția a cincea cu 31 de puncte acumulate până în acest moment. Este de așteptat ca Gică Hagi să odihnească unii dintre titulari deoarece prezența în play-off este mult mai importantă. Echipa oaspete este și ea într-o formă foarte bună fiind neînvinsă în ultimele opt meciuri disputate. Ceea ce este clar este faptul că în această seară vom asista la un spectacol și ambele echipe vor da totul pentru calificare. Patru din ultimele cinci meciuri directe dintre cele două echipe s-au încheiat cu victoria echipei gazdă ceea ce înseamnă că sprijinul faniilor este foarte important. Biletul zilei poate fi o sursă de venit. Astăzi trebuie să profităm de cotele oferite pentru biletul zilei de casele de pariuri.