Biletul zilei: FC Botoșani vs Sepsi Sfântu Gheorghe

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei FC Botosani - Sepsi
FC Botoșani - Sepsi Sfântu Gheorghe
1
1.75
X
3.45
2
4.80

Primele două etape ae Ligii 1 au trecut foarte rapid. Astăzi, în deschiderea celei de-a treia runde avem programată întâlnirea dintre Botoșani și Sepsi. Privirea noastră trebuie să se îndepte și spre Liga 1 chiar dacă la mijlocul acestei săptămani cinci echipe din România au evoluat în cupele europene. Am ales acest meci pentru biletul zilei la pariuri sportive online deoarece îl considerăm o partidă foarte interesantă și cu mari speranțe de a câștiga în urma pronosticului pe care îl vom oferi.

FC Botoșani a avut un început de sezon aproape perfect. Foarte puțină lume se aștepta ca echipa din moldova să aibă patru puncte după primele două etape ținând cont de adversarii pe care i-a întâlnit. În prima etapă FC Botoșani a remizat pe teren propriu cu CFR Cluj scor 1-1. În cea de-a doua etapă avea să producă surpriza și să învingă pe Dinamo, cu scorul de 1-0 chiar pe Arena Națională. Fără a transfera nume foarte importante Botoșaniul vedem că obține rezultate foarte bune în acest start de campionat. Pentru gazdele de astăzi cel mai important jucător de până acum este Golofca. În cazul unui succes astăzi Botoșaniul va trece pe primul loc al Ligii 1. Pentru biletul zilei la pariuri sportive online consider că trebuie să profităm de cota pe care o au gazdele pentru obținerea victoriei.

Sepsi Sfântu Gheorghe a înregistrat două rezultate total diferite în primele etape. În prima etapă oaspeții de astăzi, care sunt în premieră în Liga 1, au fost învinși la limită de către Astra Giurgiu cu scorul de 1-0. În cea de-a doua etapă au venit și primele puncte pentru Sepsi în urma partidei pe care au caștigat-o în fața altei nou-promovate, Juventus București. Sepsi a învins formația din capitală cu scorul de 2-1. Pentru oaspeți ar fi bun și un rezultat de egalitate, ținând cont că vor evolua pe terenul unei echipe care traversează o formă foarte bună.  Ne așteptăm ca Sepsi să încerce să se închidă în defensivă și să se bazeze pe contraatac, în încercarea de a înscrie. Cota de 1.75 pe care o are FC Botoșani pentru obținerea celor trei puncte, este foarte bună să o adăugăm pe biletul zilei. Biletul zilei poate fi o sursă de câștig pe termen lung dacă alegi să te bazezi pe ponturile oferite de echipa noastră.