Biletul zilei: FC Botoșani vs Sepsi

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
FC Botoșani - Sepsi Sfântu Gheorghe
1
1.98
X
3.20
2
4.00

Play-out-ul Ligii 1 continuă cu meciuri foarte interesante. Se apropie finalul de sezon iar lupta pentru evitarea retrogradării este una tot mai încinsă. Echipele luptă pentru fiecare minge și pentru fiecare punct pus în joc. Astăzi vom asista la un meci foarte interesant la Botoșani, unde echipa locală va primi vizita celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Cele două formații s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon dar de fiecare dată victoria a revenit celor de la Botoșani care au câștigat la minim două goluri diferență. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă o să citiți articolele noastre.

FC Botoșani este favorită la ceel trei puncte în acest meci. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a doua a clasamentului din play-out, cu 28 de puncte. Botoșaniul nu mai are niciun fel de griji în privința retrogradării deoarece sunt la o distanță considerabil de mare de retrogradare. Nici la prima poziție nu par a mai avea șanse foarte mari deoarece se află la șapte puncte de Dinamo, care este pe prima poziție. Chiar dacă în Liga 1 vin după două victorii, în Cupa României au suferit o înfrângere drastic în fața celor de la CSU Craiova în manșa tur  a semifinalelor cu scorul de 5-1. Botoșani este ca și eliminată din Cupă. Pronosticul pentru biletul zilei la meciul de astăzi va merge pe o victorie a celor de la FC Botoșani.

Sepsi Sfântu Gheorghe poate profita de moralul foarte slab al gazdelor dar și de oboseală pe care o au. Totuși pentru oaspeții partidei din aceatsă seară va fi foarte greu să își treacă în cont trei puncte deiarece la Botoșani se câștigă foarte greu. Sepsi are mari șanse să se salveze de la retrogradare deoarece este pe poziția a patra a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 19 puncte. Ei au un moral destul de bun deoarece vin după două victorii în ultimele două etape. Au învins pe Juventus și pe Gaz Metan Mediaș. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe biletul zilei oferit de echipa noastră. Beturi.ro îți pune la dispoziție în fiecare zi biletul zilei gratis din care să te inspiri pentru a realize un profir cât mai mare la pariuri.