Biletul zilei: FC Botoșani vs Poli Timișoara

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
FC Botoșani - Poli Timișoara
1
1.80
X
3.50
2
4.35

Play-out-ul din Liga 1 este în plină desfășurare. Chiar dacă FC Botoșani și-a îndeplinit obiectivul, acest lucru nu înseamnă că nu vor mai lupta. Astăzi cei de la FC Botoșani vor primi vizita celor de la Poli Timișiara. Acest joc poate fi hotărâtor pentru traseul bănățenilor din sezonul viitor. Aceste două formații s-au mai întâlnit de trei ori în acest sezon al Ligii 1. Două meciuri au fost câștigate de cei de la Botoșani în timp ce un meci s-a încheiat la egalitate. Ne așteptăm la o partidă foarte disputată care poate fi decisă de unele detalii. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați dacă alegeți să citiți articolele noastre.

FC Botoșani era favorită în sezonul regulat la un asemenea meci dar acum lipsa de motivație a gazdelor poate afecta foarte mult jocul echipei. Moldovenii sunt pe poziția a doua a clasamentului după ce au reușit în acest sezon să acumuleze 33 de puncte. Ei au fost foarte aproape de a prinde un loc în play-off  și de atunci joacă din ce în ce mai slab iar acest lucru de vede și în lipsa rezultatelor pozitive. Botoșani a obținut doar patru puncte în ultimele cinci etape disputate ceea ce este foarte puțin pentru o  echipă cu pretențiile lor. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 4.35 deoarece vom merge pe o surpriză în acest meci.

Poli Timișoara este foarte aproape de retrogradare. Bănățenii sunt obligați să obțină rezultate foarte bune în acest ultime trei meciuri din sezon. Cu 23 de puncte bănățenii ocupă poziția a șaptea a clasamnetului, poziție retrogradabilă în acest moment. Ofensiva oaspeților suferă de le meci la meci deoarece ei au marcat de doar opt ori în play-out. În ultimele patru etape cei de la Poli au înregistrat doar patru puncte. Chiar dacă finalul de seon le aduce meciuri grele elevilor lui Rică Neaga, aceștia trebuie să facă orice pentru a aduna puncte și pentru a încerca să se salveze de la retrogradare. Biletul zilei ne poate aduce pentru acest meci un câștig destul de mare dar noi nu vă recomandăm să mizați o sumă foarte mare. Pariază pe biletul zilei și pe termen lung o să realizezi un profit consistent.