Biletul zilei: FC Botoșani vs Hermannstadt

Recomandarea noastră: 1

FC Botoșani - Hermannstadt
1
1,80
X
3,25
2
4,75

Liga 1 revine cu meciuri foarte interesante. În această seară va debuta etapa cu numărul doi. Această rundă va fi deschisă de partida dintre FC Botoșani și Hermannstadt. Ambele echipe au impresionat în prima etapă atât prin jocul arătat cât și prin rezultatele obținute. Duelul din această seară este programat să aibă fluierul de start de la ora 21:00. După ce au arătat cele două adversare de astăzi, în prima etapă, ne așteptăm la un meci foarte spectaculos. Despre poziția echipelor în clasament este încă prea devreme să vorbim. Jocul din această seară va fi primul duel direct dintre cele două echipe. Cine va câștiga acest meci va trece pe prima poziție a clasamentului, cel puțin pentru moment. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți articolele noastre de pe Beturi.ro.

FC Botoșani pornește ca favorită la cele trei puncte în meciul de astăzi. Elevii lui Costel Enache vin după un rezultat foarte bun în prima etapă contra celor de la CFR Cluj. Acel meci s-a încheiat cu scorul de 1-1. Moldovenii au ratat printre degete victoria deoarece în ultimele minute ale partidei au ratat o ocazie imensă. Gazdele partidei de astăzi trebuie să joace cu foarte mare atenție deoarece Sibiul este o echipă care are în componență jucători foarte valoroși. După ce în sezonul trecut au ratat în ultimele etape play-off-ul acum obiectivul gazdelor este clasarea între primele șase echipe. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Botoșani.

Hermannstadt a arătat în prima etapă că este o echipă foarte solidă. Oaspeții partidei de astăzi au învins cu scorul de 1-0 pe Sepsi Sfântu Gheorghe. Acest lucru a venit să confirme ceea ce afirma multă lume: că Hermannstadt poate învinge pe oricine. Alexandru Pelici, tehnicianul oaspeților a reușit să îi integreze foarte bine în lot pe jucătorii nou veniți în această vară. Oaspeții partidei de astăzi pot face oricând în meci bun contra oricărui adversar din Liga 1. În această seară îi va aștepta un joc foarte greu împotriva celor de la Botoșani. Biletul zilei la pariuri va merge pe o victorie a Botoșaniului deoarece sunt echipa cu o experiență mai mare și vor beneficia de avantajul terenului propriu. Pariază și câștigă în fiecare zi doar cu biletul zilei oferit de echipa noastră.