Biletul zilei: FC Botoșani vs Dinamo București

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
FC Botoșani - Dinamo
1
2.65
X
3.20
2
3.63

Meci foarte important pe Dinamo privind calificarea în play-off. Astăzi dinamoviștii se vor deplasa la Botoșani pentru confruntarea cu echipa locală. O victorie pentru una dintre cele două echipe ar însemna un pas mare pentru prezența în play-off-ul acestui sezon. La prima vedere dinamoviștii au doar opțiunea victoriei deoarece lupta pentru primele șase este una aprigă și orice punct poate fi decisiv. Acest meci se anunță foarte greu pentru Dinamo. Botoșaniul a câștigat două din ultimele trei confruntări directe. În Moldova, câinii nu au mai învins din anul 2014. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă destul de mare iar pontul va fi unul foarte interesant așa că merită să citiți argumentarea noastră.

FC Botoșani traversează un sezon cum puțină lume se aștepta. Înaintea jocului din această seară ocupă poziția a cincea a clasamentului cu 24 de puncte acumulate. În ultimele cinci etape au suferit o singură înfrângere în deplasare cu Gaz Metan Mediaș scor 1-0. În fața propriilor suporteri, FC Botoșani este o echipă total diferită. Pe propriul teren au suferit o singură înfrângere și au reușir să acumuleze 14 puncte după șapte etape disputate. Media de goluri marcate de Botoșani pe teren propriu este de două goluri. Pronosticul pentru biletul zilei este 1 și vom miza pe avântul pe care îl are echipa din Modova.

Dinamo traversează un sezon foarte slab, mult sub așteptările fanilor după ce stagiunea precedentă se luptau la titlu. Dinamoviștii sunt clasați pe poziția a șaptea cu 20 de puncte acumulate. Sunt la trei puncte de poziția a șasea ocupată de Viitorul. Pe Viitorul se vor confrunta runda viitoare într-un meci ce poate fi decisiv pentru play-off. La prima vedere câinii au nevoie de patru puncte după această dublă cu Botoșani și Viitorul. Cu Miriuță pe banca tehnică oaspeții din aceatsă seară nu au obținut decât patru puncte. Singura victorie a fost în fața celor de la Juventus București. Dinamo are cea mai slabă defensivă dintre primele șapte clasate, astfel că în această seară ne așteptăm să primească minim un gol sau poate chiar goluri. Am ales un asemenea pont pentru biletul zilei deoarece rezultatele și atmosfera din tabăra dinamovistă nu sunt deloc bune. Biletul zilei poate fi o sursă de venit în cazul în care esti inspirat în momentul plasării biletului.