Biletul zilei: FC Botoșani vs Dinamo Buc.

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
FC Botoșani - Dinamo
1
2.63
X
3.15
2
2.70

Play-out-ul dun Liga 1 devine din ce în ce mai interesant. Cu cât tec etapele lupta pentru puncte este din ce în ce mai strânsă și mai echilibrată. Astăzi vom asista la așa numitul derby al play-out-ului. FC Botoșani va primi vizita celor de la Dinamo București. La prima vedere putem spune că dintre cele două echipe se va alege prima clasată din play-out. În acest moment cele două formații sunt despărțite de doar două puncte. Chiar dacă cele două echipe nu mai au șanse la cupele europene nu înseamnă că se vor da la o parte deoarece jucătorii ambelor formații sunt dornici de afirmare. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce șanse foarte mari de câștig de pe urma acestui meci.

FC Botoșani a fost foarte aproape de a prinde un loc în play-off dar din cauza rezultatelor foarte slabe înregistrate în acest sezon a terminat sezonul regulat abia pe poziția a șaptea. FC Botoșani poate salva sezonul în Cupa României acolo unde a reușit calificarea în semifinalele competiției. Gazdele partidei de astăzi vor întâlni acolo pe CSU Craiova. În prima etapă a acestui play-out Botoșani, a terminat la egalitate scor 0-0 cu Juventus București. După rezultatele primei etape Botoșani este pe poziția a doua a clasamnetului cu doar 21 de puncte, două mai puțin decât adversara de astăzi. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 2.70.

Dinamo are parte și ea de un sezon rușinos. Pe lângă faptul că nu au prins un loc în play-off, câinii au fost eliminați și din Cupa României. Dinamo a reușit în prima etapă a play-out-ului să câștige partida cintra celor de la Gaz Metan Mediaș cu scorul de 3-0. Cu 23 d epuncte dinamoviștii sunt pe prima poziție în play-out. Cele două echipe s-au întâlnit de două ori în acest sezon până în acets moment, dar am avut parte de meciuri închise. Primul meic s-a încheiat cu scorul de 0-0 pentru ca al doilea să fie câștigat de FC Botoșani cu scorul de 1-0. Astăzi ne așteptăm la un nou joc echilibrat. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază și câștogă cu biletul zilei oferit în fiecare zi de Beturi.ro.