Biletul zilei: FC Botoșani vs Dinamo

Recomandarea noastră: 1

FC Botoșani - Dinamo București
1
2.70
X
2.95
2
2.75

Meciurile din play-out-ul Ligii 1 continuă cu partide extreme de interesante. Astăzi avem programat derby-ul din play-out care poate hotărâ echipa care va câștiga aceat minicampionat de opt echipe. Cele două formații sunt despărțite de un singur punct astfel că acest meci poate fi ca o finală. Partida trebuia să se dispute acum două săptămâni dar din cauza condițiilor meteo nefavorabile a fost amânată. Botoșani și Dinamo s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon și un meci s-a încheiat la egalitate iar o partidă a fost câștigată de FC Botoșani. Biletul zilei la pariuri sportive online poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

FC Botoșani este pe poziția a doua în acest play-out. Sezonul de primăvară este unul foarte slab pentru moldoveni deoarece în iarnă aveau șanse foarte mari de a prinde un loc în play-off. Nici după începerea play-out-ului ei nu și-au revenit. Au încheiat la egalitate scor 0-0 ambele meciuri disputate până acum. Gazdele partidei de astăzi au întâlnit pe Juventus București și pe Concordia Chiajna. FC Botoșani este singura echipă care nu a marcat și nici nu a primit gol în play-out. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 2.70.

Dinamo București merge din ce în ce mai prost putem spune. Câinii chiar dacă se află pe prima poziția în play-out ei au fost învinși în ultima etapă cu scorul de 2-1 de către cei de la Juventus București.Chiar dacă în prima etapă cei de la Dinamo au agitat câștigat cu scorul de 3-0 în fața celor de la Gaz Metan Mediaș acest joc contra celor de al Juventus a agitat se pare spiritele în tabăra dinamovostă. După ultimele informații Gabriel Torje nu va evolua astăzi deoarece se află în conflict Florin Bratu, tehnicianul gazdelor. Pentru Dinamo o nouă înfrângere nu ar fi deloc bună în acest moment în care câinii și așa trec printr-o perioadă destul de grea. Am ales să mergem pe o victorie a Botoșaniului pe biletul zilei deoarece evoluează pe teren propriu și în plus Dinamo nu trece printr-o perioadă deloc fericită. Biletul zilei ne poate aduce pentru meciul de astăzi o cotă destul de mare.