Biletul zilei: FC Botoșani vs CSU Craiova

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
FC Botoșani - CSU Craiova
1
2.85
X
3.15
2
2.50

Etapa cu numărul 19 a Ligii 1 se deschide cu un meci foarte important pentru configurația Play-off-ului. CSU Craiova se va deplasa în Moldova pentru confruntarea cu FC Botoșani. Acesta este unul dintre cele mai interesante meciuri programate în această etapă etapă a Ligii 1.  Jocul din această seară găsește cele două echipe ca fiind vecine de clasament și distanța dintre ele este de patru puncte. Această partidă se anunță una dificilă pentru ambele formații și nu putem spune că există o favorită certă pentru victorie. Pronosticul pentru biletul zilei de astăzi o să îl aflați doar dacă veți citi acest articol.

Botoșani este aproape sigură de prezența în play-off. Botoșenenii traversează un sezon foarte bun. Ei ocupă poziția a patra a clasamentului cu 32 de puncte acumulate. În ultimele cinci jocuri traversează o formă foarte bună. În această perioadă sunt neînvinși reușind să acumuleze trei rezultate de egalitate și două victorii. Pe propriul teren formația gazdă din această seară are rezultate foarte bune. În cele nouă meciuri disputate în fața propriilor fani au suferit o singură înfrângere, celelalte rezultate fiind unele pozitive. Cel mai bun marcator al echipei este laurențiu Buș cu șapte goluri înscrise. În ultimele patru meciuri directe disputate în Moldova cei de la Botoșani au reușit să câștige. Totuși astăzi Craiova este un adversar redutabil. Pronosticul pentru biletul zilei ne aduce o cotă de 3.15.

CSU Craiova are speranțe chiar și la titlul de campioană. Inaugurarea noului stadion din Bănie poate fi un argument pentru un sezon extraordinat al oltenilor. Cu 36 de puncte oaspeții sunt pe ultima poziție a podiumului, iar în cazul unui succes vor urca cel puțin provizoriu pe locul secund. Într-un clasament al meciurilor disputate în deplasare cei de la CSU Craiova sunt pe primul loc. Observăm că ei joacă în deplasare mai bine decât pe propriul teren. Egalul din ultimul meci în deplasare contra Astrei a pus capăt unei serii de cinci victorii în deplasare. Ținând cont că se vor întâlni două echipe foarte apropiate ca valoare dar și ca joc, pe biletul zilei vom miza pe un rezultat de egalitate. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă vei ține cont de ponturile noastre pe termen lung.